Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Hooliganisme

Beskrivelse

Hos Plusbog.dk har vi samlet vores bøger om hooliganisme her på siden. Hvis du interesserer dig for fodbold og gerne vil vide mere om subkulturen, hooliganisme, kan du finde en bog her. Hooliganisme er meget mere end fankultur, den er stærkt forbundet med kriminalitet, og hooligans er blevet stærkt berygtet.


Find en forbrydende god bog om hooliganisme her.

4 titler
af Peter Grønlund
Hæftet, 2011
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 162 kr.
Forlagets pris 249,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
(2)
af Peter Grønlund
Hæftet, 2010
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 135 kr.
Forlagets pris 199,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
af Peter Grønlund
Hæftet, 2013
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 162 kr.
Forlagets pris 249,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Tom Carstensen
Hæftet, 2019
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 220 kr.
Forlagets pris 299,95 kr.
Se mere
Leveringstid Ikke udgivet endnu
kan forudbestilles fra 02-07-2019
Beskrivelse

Bøger om hooliganisme hos Plusbog.dk


Søger du mere viden om fodboldens underverden, kan du her ved Plusbog.dk, finde dine bøger om hooliganisme til billig pris.

Hooliganisme er en form for kriminalitet, der opstår ved, under og efter fodboldkampe. Det kan være hærværk, vold og ligefrem død. En hooligan beskrives, som en ballademager, der laver optøjer til fodboldkampe. Men en hooligan findes i mange variationer fra ballademager til hærdet kriminel. Det er et hårdt miljø fyldt med forbrydelser og had.

For hooligans kan fodbold være liv eller død. Hooliganisme er mere end vilde fodboldfans, det er en subkultur med dybe rødder i kriminalitet, hvor vold og hærværk er hverdagskost. I klubberne og på stadions rundt om i Europa er de berygtet og forhadt. Du kan få et indblik i denne verden ved at læse disse bøger.

Fodboldens underverden er et fascinerende og hårdt sted fyldt med kærlighed til holdet og klubben, som bliver til had til holdets modstandere – og ærkerivaler – som bliver til handling som vold og hærværk.

Hos Plusbog.dk kan du finde dine bøger om hooliganisme til under indkøbspris, og du kan altid spare op til 90% på selv de helt nye udgivelser.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display