Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Horsens

Beskrivelse

Den tredjestørste by i Østjylland er Horsens. Byen har mere end 57.000 indbyggere og er især kendt for Horsens statsfængsel, der i dag er et kulturhus og et museum, hvor der jævnligt holdes koncerter. Byen har altid været en vigtig by i vækst, og i dag er byen inde i en udviklingsfase med en ny industri, der flytter til byområdet og udvider allerede eksisterende aktiviteter. Du kan finde meget mere om Horsens i bøgerne, som du finder her i kategorien. Vi har samlet et udvalg bøger om Horsens, som du kan købe her hos Plusbog.dk til under indkøbspris som Plusmedlem.

3 titler
af Peter Christensen...
Hæftet, 2011
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 145 kr.
Forlagets pris 198,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Hans Krongaard Kri...
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 153 kr.
Forlagets pris 188,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Merete Bøge Peders...
Hardback, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 210 kr.
Forlagets pris 349,95 kr.
Se mere
Leveringstid Ikke udgivet endnu - kan forudbestilles.
Forventes på lager 16-11-2018
Beskrivelse

Bøger - Horsens

Horsens er en af Danmarks ældste byer og stammer fra det 11. århundrede. Dog hører man først navnet Horsens i det 12. århundrede i forbindelse med borgerkrigen. Byen var møntsted under krigen. Byens beliggenhed har gennem tiden gjort den til en meget betydningsfuld by. Handel og skibsfart har især påvirket byens vækst. I slutningen af middelalderen blev Horsens regnet for en af Jyllands vigtigste byer, og på trods af flere større ildebrænde og pest voksede byens velstand og mange adelige havde gårde i området. Men byen mødte stor modstand, da Sverige, polakkerne og brandenborgerne indtog byen og efterlod den svækket og med kun omkring 1500 borgere – resten var flygtet. Byen voksede igen og fra 1780-1808 boede der 4 russiske prinsesser og prinser på Horsens torv. Også i dag har Horsens en evne til at tiltrække verdensstjerner. Bob Dylan, Madonna, Rolling Stones, Dolly Parton, David Bowie, Elton John og ACDC har alle besøgt byen. Især Horsens statsfængsel, der i dag ikke er et fængsel, men et museum og kulturhus, tiltrækker internationale kunstnere.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display