Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Jagten på tidsfuglen Tegneserier

Beskrivelse

Serge Le Tendre og Régis Loisel har i tegneserien Jagten på Tidsfuglen skabt et fascinerende fantasiunivers med flotte tegninger. Tegneserien foregår i en fantastisk verden, der er befolket af spændende, mærkelige og stærke figurer. Loisel tegnede de første 4 album, men efter, at serien havde taget en pause på omkring ti år, blev den genoptaget af andre tegnere – Lidwine og Mohamed Aouamri. Her finder du serien Jagten på Tidsfuglen og du kan købe den med store rabatter – ofte til halv pris, men helt op til 90%. Du skal blot være medlem af Plusbog.dk’s fordelsklub og så er du garanteret Danmarks bedste priser på bøger, kontorartikler m.m. og desuden vil du opleve, at du får adgang til mange flere spændende fordele, f.eks. får du regelmæssigt invitationer til interessante foredrag og andre arrangementer.

Filter
Indbinding
Forlag
Beskrivelse

Jagten på tidsfuglen

Tegneserien Jagten på Tidsfuglen er tegnet af tegneren Régis Loisel. Loisel er kendt for at have en helt unik tegnestil. Hans tegninger er fantasifulde og formår at gøre hans figurer meget virkelige. Loisel er ikke bange for at beskrive de dystre og vulgære sider er menneskets verden og sind og hans fortællinger er derfor ofte fyldt med referencer til den virkelige verden – både på godt og ondt. Køb Jagten på Tidsfuglen her hos Plusbog.dk, hvor du, som medlem, altid er sikret landets bedste priser på bøger, hobbyartikler, kontorartikler m.m. Vidste du, at du udover at få gode tilbud og invitationer til arrangementer, også bidrager til at hjælpe forældreløse børn i Asien? Plusbog.dk’s filosofi er at alle har ret til at læse og derfor har vi indgået et samarbejde med SOS børnebyerne. Indtil videre har vi, takket være vores medlemmer, doneret flere tusind skolebøger til SOS børnebyerne i Cambodja.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display