SE ALLE DE VILDE BLACK WEEK TILBUD - FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Joomla

Beskrivelse

I kategorien her kan du finde bøger om Joomla. Så er du ude efter en bog, der kan fortælle dig mere om content management via Joomla, bør du tage et kig på bøgerne herunder.
Find den bog om Joomla du står og mangler her.

2 titler
af Bintu Harwani
Paperback, 2009
Sprog: Engelsk
Pris 267,14 kr
info-iconMedlemspris 217 kr.
Normal pris 334,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
af Ric Shreves
Paperback / softback, 2013
Sprog: Engelsk
Pris 338,51 kr
info-iconMedlemspris 289 kr.
Normal pris 424,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
Beskrivelse

Gode bøger om Joomla hos Plusbog.dk

Joomla er et Content Management System (CMS), der bruges til at udgive f.eks. tekst, video eller animation på nettet. Hvis du leder efter en guide, der kan fortælle dig, hvordan du bruger Joomla, kan du finde en lige her. Vores bøger kan give dig et større indblik i CMS og kan hjælpe dig på vej til at udgive dine ting på nettet.

Men hvad er det så lige CMS er? Det er software, der holder øje med alt indholdet på din hjemmeside. Man kan sammenligne det med et bibliotek – et bibliotek samler bøgerne et sted og holder styr på dem. Fun fact: vidste du at ordet ”joomla” er swahili og betyder ”alle samlet”? Det er meget passende, da Joomla giver dig overblik over dit webcontent på et sted.

Det kan være en stor fordel at have et Content Management System til at holde øje med indholdet på sin side, for så er man selv fri for det og kan bruge tiden på noget andet. Hvem kunne ikke bruge lidt mere tid?

Joomla er et gratis Content Management System, som bruges til at konstruere og designe dynamiske hjemmesider. Med en basisviden om, hvordan et website kører, kan man ved hjælp af Joomla opbygge sit eget websted helt uden at have brug for HTML eller en anden form for kodning.

Find din næste Joomla bog her.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display