Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Kærestesorger

Beskrivelse

Dette er stedet, hvor du kan finde bøger om kærestesorg. Hvem er ikke været ude for kærestesorger i større eller mindre grad? Nogle gange kan det være så uoverskueligt at stå med, og derfor kan det være godt med en bog som backup, når man har brug for det. Uanset om det er dig selv eller en, du har nær, der er ude for ulykkelig kærlighed, kan en bog om kærestesorg være en god håndsrækning.
Find en bog om kærestesorger her på siden.

3 titler
af Carl-Mar Møller
Indbundet, 2007
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 270 kr.
Forlagets pris 398,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Anna Skyggebjerg
Hæftet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 165 kr.
Forlagets pris 249,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
af Lisbett Wedendahl
Hæftet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 170 kr.
Forlagets pris 220,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
Beskrivelse

Bøger om kærestesorg hos Plusbog


Bøgerne du inder her er til dig, der ønsker et værktøj, som kan hjælpe dig med at håndtere kærestesorg eller som gerne vil vide mere om, hvad der sker med os, når vi oplever ulykkelig kærlighed. De færreste går gennem livet uden at opleve kærestesorg på en eller anden måde. Derfor kan det være rart at vide, hvordan man kan takle det, hvis man selv eller en man holder af kommer ud for det. Sorg tager tid – også kærestesorger – nogle søger professionel hjælp eller rækker ud til andre, der er eller har været i samme båd for at komme igennem det. Disse bøger kan hjælpe en igennem sorgs processen.


Bøger kan på mange måder være rigtig gode i den proces, man går igennem, ved ulykkelig kærlighed. Bøgerne i kategorien her kan hjælpe med at bearbejde kærestesorger. En bog om kærestesorg kan være en god start i bearbejdningen, så man kan komme helskindet ud på den anden side.


Find en god bog om kærestesorg ved Plusbog.dk.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display