Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Klassiske romaner

Beskrivelse

Du har sikkert hørt om de klassiske romaner, de historier du altid får at vide, at du bør kende. Her finder du dem. I vores store udvalg af klassiske romaner finder du bøger af Jane Austen, Herman Bang, Karen Blixen og mange, mange andre. Læs om lidenskabelig kærlighed, ægteskaber baseret på fornuft og ikke forelskelse, læs om krige og ensomhed, oplev hvordan forfattere, der levede for 100 år siden led af de samme kvaler som dig. Find alle klassikerne her hos Plusbog.dk og køb dem med store rabatter.

Filter
Indbinding
Forlag
Beskrivelse

De store klassikere

En klassisk roman er defineret som en roman, der altid vil være relevant. En klassiker kan læses af oldemor og oldebarn og begge generationer vil finde bogen relevant. Bogens emner og hovedpersonernes problemstillinger kan f.eks. dreje sig om ulykkelig kærlighed, brudte venskaber, savn og meget andet. Temaerne var relevante, da bogen blev skrevet, de er stadig relevante i dag og vil også være det om 50 år. Samtidig kan bøgerne belyse fortiden på en spændende og helt unik måde. Læs om soldaters frygt når de rejste hjemmefra for at drage i krig, læs om deres mødres afsavn. Læs om en ung piges ulykkelige kærlighed og knuste hjerte og om en ung mands stormende forelskelse i en kvinde han ikke kan få. Læs de episke kærlighedshistorier og oplev en helt ny forståelse af datidens samfund. Disse bøger kan du læse og diskutere med din farfar og oldefar og I vil alle kunne forstå romanens karaktere. Bøgerne vil hvirvle dig ind i en helt ny virkelighed, der vil efterlade dig mundlam og overrasket. Her hos Plusbog.dk vil vi gerne gøre det nemt for dig at komme i gang med at læse de store klassikere, derfor kan du her købe alle bøgerne i vores store udvalg til under indkøbspris og få dem leveret til døren. God fornøjelse!

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display