FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Køge

Beskrivelse

Køge er en mellemstor by beliggende på Sjælland med en spændende historie. Vidste du f.eks. at en velhavende handelsmand i 1612 anklagede sin kone for at have sendt djævlen ind i hans hus, hvilket blev starten på en hekseproces, hvor mere end 15 kvinder blev brændt på bålet efter at være blevet dømt for at være hekse? Her i kategorien kan du læse meget mere om Køges spændende historie. Vi har samlet et interessant udvalg af bøger om Køge, som du som Plusmedlem kan købe til under indkøbspris!

3 titler
af E. Hedetoft
Hæftet, 2004
Sprog: Dansk
Pris 289,95 kr
info-iconMedlemspris 244 kr.
Forlagets pris 349,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Inge Christiansen
Indbundet, 2008
Sprog: Dansk
Pris 99,95 kr
info-iconMedlemspris 80 kr.
Forlagets pris 99,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Ditte Maria Sørens...
Paperback, 2017
Sprog: Dansk
Pris 129,00 kr
info-iconMedlemspris 104 kr.
Forlagets pris 129,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
Beskrivelse

Bøger - Køge

Allerede i 1100-tallet var Køge en by, men den blev ikke nævnt i som en af Sjællands købstæder for 1288, da den blev netop det og fik købsstadsrettigheder af Erik Menved. Fordi den var over hundrede år gammel på dette tidspunkt fik den navnet Gammel Køge, den officielle købsstad fik imidlertid navnet Ny Køge. Privilegierne som Køge fik i 1288 gjorde også at enhver, der bosatte sig i Køge fik fire års skattefrihed, og allerede på dette tidspunkt var byen befæstet med vold og grav. Byen blomstrede og befolkningstallet steg. Specielt i årene 1550-1650 var en blomstringstid for byen. Borgerne blev rigere og flere i forbindelse med den stigende handel og sildefiskeri i Øresund. Også i 1800-tallet voksede byen, og i dag bor der 36.831 indbyggere i Køge. Her hos Plusbog.dk har vi samlet et spændende udvalg af bøger om Køge, som du kan købe med store rabatter, især som medlem af Plusbog.dks fordelsklub, da det giver dig adgang til de ekstra gode medlemspriser.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display