Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

BOGUDSALG

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Milano

Beskrivelse

I Norditalien ligger byen Milano. Her bor 1,3 millioner mennesker, og hvis man tæller forstæderne og storbyområdet med, så er der 7,5 millioner indbyggere, hvilket gør byen til Italiens største. Pulsen i Milano er, i sammenligning med andre italienske storbyer, hurtig, og helhedspræget er mere central- end sydeuropæisk. I byen finder man en god infrastruktur og et vidtforgrenet sporvognsnet samt flere metrolinjer. Kanalerne, der frem til industrialiseringen prægede byen er nu, på nogle få undtagelser, fyldt op og er blevet lavet til trafikerede boulevarder. Byen er landets finansielle centrum men er især kendt for mode- og designindustrien Her hos Plusbog.dk har vi samlet et udvalg af spændende bøger om Milano. Bøgerne kan du købe med store rabatter, hvis du er medlem af Plusbog.dks fordelsklub, så du kan finde dig den rette bog om Milano til en god pris.

4 titler
af Lonely Planet
Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 103 kr.
Forlagets pris 129,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Peter Martyr
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 280 kr.
Forlagets pris 399,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Moleskine
Notebook / blank book, 2006
Sprog: Engelsk
info-iconMedlemspris 124 kr.
Normal pris 194,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
af
Paperback, 2016
Sprog: Engelsk
info-iconMedlemspris 168 kr.
Normal pris 244,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
Beskrivelse

Bøger om Milano

Milano er grundlagt af romerne og var i en kort periode hovedstad i det vestromerske rige lige inden Romerriget faldt. Senere under folkevandringstiden, en periode med meget immigration og emigration i år 200-700, blev byen indtager af longobarderne – dem med det lange skæg. Longobarderne var af germansk afstamning, men de antog det italienske sprog og lod sig kristne. Regionen, som Milano er beliggende i, hedder Lombardiet efter longobarderne. Byen blev senere besat det Tysk-romerske Rige, og først efter at byen løsrev sig derfra, begyndte den at vokse. Byens storhedstid begyndte i middelalderen, og den blev hurtigt en naturlig handelskonkurrent til Venedig. Læs meget mere om Milanos historie, samfund og kultur i bøgerne, som du finder her. Her har vi nemlig samlet et spændende udvalg af bøger om Milano, som du kan købe til under indkøbspris som Plusmedlem.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display