Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Moleskine kalender

Beskrivelse

Har har vi samlet alle vores lækre Moleskine kalendere, så hvis du er vilde med de flotte notesbøger, skitsebøger, kladdehæfter og meget mere, så kan du også finde en Moleskine kalender her hos Plusbog.dk, hvis du også elsker at have en fysisk kalender ved hånden til hverdag. En Moleskine kalender er perfekt at have med på farten, når man hurtigt skal planlægge noget eller skrive en lille note ned.

2 titler
af
Hardback, 2017
Sprog: Engelsk
Pris 265,99 kr
info-iconMedlemspris 217 kr.
Normal pris 264,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
af
Hardback, 2017
Sprog: Engelsk
Pris 153,70 kr
info-iconMedlemspris 122 kr.
Normal pris 194,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
Beskrivelse

Moleskine kalender hos Plusbog.dk

Det er noget helt særligt at have en kalender ved hånden, som man kan skrive sine noter og tanker ned i, så man kan planlægge sin dag, uge og måned og alle de små ting i hverdagen som f.eks. de ugentlige indkøb. Med en kalender fra Moleskine, får du en klassisk kalender i en lækker kvalitet.

De fås i mange forskellige udgaver og typer, så uanset om du leder efter en kalender, der giver dig et overblik over hvad dag eller hver uge, med eller uden sider til noter, og uanset om den skal være rød, lilla, blå eller sort, så kan du finde den perfekte Moleskine kalender her på siden.
I vores udvalg af kalendere finder du også de to muligheder: Moleskine soft cover og Moleskine hard cover. Uanset om du vil have en Moleskine kalender med soft cover eller en Moleskine kalender med hard cover, så kan du finde den type du leder efter her hos Plusbog.dk til en god pris. Find den Moleskine kalender 2017, der passer perfekt til dit behov her i kategorien.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display