Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Nepal

Beskrivelse

Tre fjerdele af landet Nepal består af bjergområder, og det er rent faktisk også i Nepal, at man finder verdens højeste bjerg, Mount Everest. Landet har en storslået og fantastisk smuk natur, men det er også et meget fattigt land. Landet kæmper med forurening af deres vandforsyninger på grund af blandt andet dårlige sanitære forhold og industri. Nepal er et verdens fattigste lande, og er af FN defineret, som et af de mindst udviklede lande. En stor del af landets befolkning lever udelukkende af det, de selv dyrker. Køb bøger om Nepal her hos Plusbog.dk og læs meget mere om landets historier, samfund og økonomi. Bøgerne kan du købe til en rigtig god pris, hvis du er Plusmedlem. 

1 titler
af Lars Normann Jørge...
Hæftet, 2017
Sprog: Dansk
Pris 249,95 kr
info-iconMedlemspris 200 kr.
Forlagets pris 299,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
Beskrivelse

Bøger om Nepal

Både Kina og Indien har i årenes løb haft stor indflydelse på landet Nepal. Landet har dog aldrig været koloniseret men har i lange perioder været styret af enerådige konger og korrupte politikere. Denne styringsform har resulteret i blodige oprør, men siden 2008 har Nepal været en republik.

I dag er landet dog stadig påvirket af ustabilitet og mangel på både social og økonomisk udvikling. Her i kategorien har vi samlet bøger om Nepals historie og samfund. Du kan blandt andet finde en bog om et børnehjem i Nepal, og du kan også finde en bog om de jordskælv, der i 2015 rystede landet. Bogen er skrevet af en mand fra Nepal, der bor i Katmandu og selv oplevede jordskælvene og de konsekvenser, de havde på landets natur, industri og befolkning. Find disse bøger og mange flere her hos Plusbog.dk. 

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display