FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: New Zealand

Beskrivelse

For 700 år siden kom de første mennesker til øerne, som vi i dag kender som New Zealand. I land tid var landet underlagt et britisk styre men er i dag selvstændigt. Landet er dog stadig medlem af Commonwealth og anderkender den britiske dronning som officielt statsoverhoved. Reelt er statsministeren landets politiske leder. New Zealand har i dag en meget eksportorienteret landbrugssektor, de vigtigste landbrugsprodukter er frugt, grøntsager, skovprodukter, kød, mælkeprodukter og uld. Økonomien er desuden også afhængig af landet fornybare energikilder, herunder vandkraft og jordvarmeanlæg. Også turismen er i vækst, og så er landet kendt for sin filmindustri. Køb interessante bøger om New Zealand her hos Plusbog.dk med store rabatter som medlem af vores fordelsklub – ofte til halv pris.

4 titler
af
Hardback, 2016
Sprog: Engelsk
Pris 311,09 kr
info-iconMedlemspris 260 kr.
Normal pris 309,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
af Graeme R. Quick
Hardback, 2009
Sprog: Engelsk
Pris 208,05 kr
info-iconMedlemspris 161 kr.
Normal pris 259,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
af Diverse forfattere
Hardback, 2017
Sprog: Dansk
Pris 329,95 kr
info-iconMedlemspris 280 kr.
Forlagets pris 399,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Niels Holland
Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
Pris 279,20 kr
info-iconMedlemspris 229 kr.
Forlagets pris 349,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-2 hverdages levering
Beskrivelse

Find spændende bøger om New Zealand

For kun omkring 700 år siden kom de første mennesker til New Zealand. De indvandrede fra øerne i det østlige Polynesien, udviklede deres egen kultur og er i dag kendt som maorier. I 1642 kom den første europæer til landet – den hollandske opdagelsesrejsende Abel Janszoon Tasman. Dette havde dog ikke stor indflydelse på landet. Der skulle gå 120 år før der igen kom en europæer til landet. Denne gang var det den britiske opdagelsesrejsende James Cook, der kortlagde næsten hele kysten. Herefter begyndte britiske handelsmænd, hvalfangere, eventyrere og missionere at bosætte sig blandt maorierne. I 1840 blev øerne formelt en britisk koloni, og de fleste maorihøvdinge underkastede sig dronning Victorias herredømme. Den oprindelige befolkning blev brutalt undertrykt i over 30 år. I 1852 blev New Zealand til en koloni med egen regering, og i 1907 blev landet en uafhængig stat. Dette er blot New Zealands historie i grove træk, her i kategorien finder du et udvalg af bøger om New Zealand, hvor du kan læse meget mere om øernes historie og samfund. Køb bøgerne her hos Plusbog.dk til under indkøbspris, hvis du er Plusmedlem.

 

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display