Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: NOA Tegneserier

Beskrivelse

Noa lever i en gold verden uden afgrøder. Jorden er udpint af tørke og der har ikke regnet længe. Verden domineres af krigsherrer og barbariske horder, men midt i al håbløsheden lever den fredelige mand Noa. Via natlige syn bliver han bevidst om, at hele menneskeheden er truet, men ikke mange er i stand til at indse at deres skæbne formes af had, mord, sult, nød og elendighed. Noa er klar til at beskytte sin familie, men hvordan? Det er den amerikanske forfatter og filminstruktør Darren Aronofsky, der sammen med tegneren Nico Henrichon har skabt serien om denne dystopiske verden. Find tegneserien NOA har hos Plusbog.dk og køb den til under indkøbspris.

2 titler
af Aronofsky, Handel...
Indbundet, 2013
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 220 kr.
Forlagets pris 298,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Darren Aronofsky,...
Indbundet, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 220 kr.
Forlagets pris 298,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
Beskrivelse

Noa

I en dystopisk og gold verden, hvor anarki og barbariske horder hersker, finder man, midt i al håbløsheden, Noa. Noa er en fredelig mand, der igennem natlige syn indser, at menneskeligheden er på grænsen til udslettelse, og han er klar til at frelse sin familie. Serien er skabt af Darren Aronofsky, og som altid står det tvetydige, det uventede og det foruroligende i centrum. Canadieren Nico Henrichon har tegnet serien og har skabt en række mageløse tegninger, der trækker læseren med helt ind i historien. Find den spændende og tankevækkende tegneserie NOA her hos Plusbog.dk og køb den med store besparelser. Du skal blot være medlem af Plusbog.dk’s fordelsklub, og så er du garanteret Danmarks bedste priser på bøger, kontorartikler m.m. og desuden vil du opleve, at du får adgang til mange flere spændende fordele, f.eks. får du regelmæssigt invitationer til interessante foredrag og andre arrangementer.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display