SE ALLE DE VILDE BLACK WEEK TILBUD - FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Nordkorea

Beskrivelse

Nordkorea er et fattigt, kommunistisk land placeret mellem Kina og Japan, hvilket har haft stor indflydelse på landet. Kina havde i mange århundrede størst indflydelse på Korea, men Japan fik overhånd sidst i 1800-tallet og havde stor indflydelse indtil anden verdenskrig. Efter krigen blev Korea delt i to – Sydkorea og Nordkorea. Nordkorea blev en uafhængig stat i 1948. I dag er landet kendt for at være ekstremt kommunistisk, for at være præget af fattigdom og for at være et meget lukket land. Du kan læse meget mere om Nordkoreas kultur, samfund, økonomi og historie i bøgerne her i kategorien. Du kan købe alle bøgerne om Nordkorea til en god pris, hvis du er Plusmedlem hos os.

3 titler
af Jeppe Villadsen
Hæftet, 2007
Sprog: Dansk
Pris 112,00 kr
info-iconMedlemspris 87 kr.
Forlagets pris 112,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
af Mads Brügger
Hæftet, 2013
Sprog: Dansk
Pris 239,95 kr
info-iconMedlemspris 190 kr.
Forlagets pris 299,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
af Paul Fischer
Hæftet, 2015
Sprog: Dansk
Pris 219,95 kr
info-iconMedlemspris 170 kr.
Forlagets pris 249,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
Beskrivelse

Bøger om Nordkorea

På magten sidder Kim Jong-Un og selvom landet officielt har et parlament og en regering er det Den nationale forsvarskommission med Kim Jong-Un i spidsen, der styrer landet. Styreformen er lukket og totalitær. Landets leder hævder at Nordkorea har et klasseløst samfund, men virkeligheden er en anden. En meget lille del af befolkningen er velhavende, mens en meget stor del lever i fattigdom og er isolerede fra omverdenen. FN anslår at omkring 40% af Nordkoreas befolkning sulter. Dette kan du læse mere om i bøgerne her i kategorien. Du finder blandt andet en bog skrevet af en kvinde, der, sammen med sin mor og søskende, flygtede fra Nordkorea, da hun var en lille pige på 11. Bogen giver et unikt indblik i den Nordkoreanske befolknings levevilkår. Er du mere interesseret i landets historier finder du også bøger med fokus på dette. Læs f.eks. en bog om Koreakrigen. Køb bøger om Nordkorea her hos Plusbog.dk og få store rabatter - især som medlem af vores fordelsklub, så du kan finde en bog om Nordkorea til en god pris her.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display