FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Nyborg

Beskrivelse

På Fyn ligger købsstaden Nyborg. Byen har omkring 17.000 indbyggere og er beliggende ved Storebælt. Byen hører under region Syddanmark, og er hovedby for en kommune af samme navn. I byen finder man Nyborg Slot, der er Nordens ældste kongeborg, da den stammer fra år 1170. Desuden er byen hjemsted for Danmarks ældste friluftsteater. I bøgerne, som du finder har, kan du læse meget mere om Nyborg. Du kan som Plusmedlem købe bøgerher hos Plusbog.dk til under indkøbspris – også dem du finder her på siden.

2 titler
af Lars Viinholt-Niel...
Indbundet, 2014
Sprog: Dansk
Pris 249,95 kr
info-iconMedlemspris 209 kr.
Forlagets pris 298,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Birgitte Kleis
Paperback, 2014
Sprog: Engelsk
Pris 49,00 kr
info-iconMedlemspris 34 kr.
Forlagets pris 49,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
Beskrivelse

Bøger - Nyborg

I 1175 blev en kirke opført, der hvor Nyborg i dag er at finde, og i 1200-årene voksede byen på holmene øst for slottet, som førnævnte kirke blev bygget som anneks til. Valdemar Sejr gav byen dens første privilegier, og den 1. juni 1271 gav Erik Klipping Nyborg dens stadsret. Slottets centrale beliggenhed i riget gjorde, at der ofte blev holdt hof her. Flere adelige begyndte desuden af opføre bygninger i området, og i det 13. århundrede blev den ofte samlingssted for store rigsmøder. De fleste og vigtigste møder blev i denne tid, og i Middelalderen, holdt i Nyborg. Som i mange andre byer i Middelalderen blev byen udsat for brand, og store dele af byen brændte til jorden. Dette resulterede i, at byens borgere fik 40 års skattefrihed. Byen rejste sig, og i begyndelsen af 1900-tallet var befolkningstallet knap tredobbelt. Læs meget mere om Nyborg og byens historie både den ældre og den nutidige i en af bøgerne, som du kan finde her i kategorien.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display