Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Nytårsforsæt

Beskrivelse

Det nye år har taget sine første spæde skridt og forude venter lys, varmere vejr og forårets sprudlende liv. Starten på det nye år er for mange forbundet med en ny start, og der er tradition for at opsætte nytårsforsæt for sig selv og andre: Hvad vil jeg gerne opnå eller udrette i det nye år?

Hos Plusbog.dk har vi samlet de bedste bøger til dig, der har et ønske om at leve sundere som dit nytårsforsæt. At leve sundt er mange ting: Måske vil du gerne fokusere på et bedre arbejdsliv uden stress og jag? Eller vil du gerne omlægge din livsstil med flere grønsager ovenpå alle julens lækkerier? Eller måske har du et ønske om at gøre mere for dine medmennesker i det nye år? Uanset hvad dit nytårsforsæt er, så finder du en inspirerende og brugbar bog her på siden. Hvis du helst vil have en e-bog, så har vi også en kategori kun med nytårsforsæt e-bøger.

Rigtig Godt nytår!

Filter
Kategorier
Indbinding
Forlag
Beskrivelse

Nytårsforsæt hos Plusbog.dk

Et nytårsforsæt er, når man i forbindelse med overgangen til det nye år træffer en beslutning om at leve eller opføre sig på den bestemt måde i det kommende år. Det kan for eksempel være i moralsk og menneskelig henseende eller i forhold til en sundere livsstil, måske med et vægttab for øje.

Hvert år i starten af januar udkommer et hav af livsstilsbøger med diverse slankekure og guides til livsstilsøndringer, og fitnesscentrene bugner af nye medlemmer. For mange er det nye år nemlig en god anledning til at starte på en frisk og begynde at leve sundere. Her på siden finde du de bedste bøger til netop dit nytårsforsæt – hvad enten du vil geare lidt ned i dit arbejdsliv, lever sundere eller tabe dig nogle kilo.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display