FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Parkour

Beskrivelse

Brug byen som legeplads! Hvorfor skal det hele være så forudsigeligt og stramt? Hvorfor ikke springe ned af trapperne i stedet for at gå? Og hvorfor ikke svinge sig i tagrenderne? Parkour er en sport, en livsstil eller en interesse, hvor det handler om at komme fra A til B på den mest effektive og legende måde, uden brug af redskaber eller lignende - Dvs. udelukkende ved at bruge sin egen krop, muskler og smidighed. Synes du også, Parkour er spændende? Og leder du efter en parkour bog? Så kan du finde den her. 

1 titler
af Jannie Schjødt Kol...
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
Pris 166,95 kr
info-iconMedlemspris 132 kr.
Forlagets pris 199,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
Beskrivelse

Leder du efter en sport, der indeholder action, fart og spænding. Så prøv parkour! Parkour er et interessant storbyfænomen, men vidste du, at det stammer fra Frankrig? Du vil måskeendnu ikke støde på mange parkourudøvere ude i provinsen, men efterhånden er det gået hen og er blevet en livsstil og en sport, som mange unge har taget til sig - både herhjemme og rundt omkring i verden. Det er nu en sport, som man kan gå til og blive instrueret i, helt ligesom man kan gå til fodbold eller tennis. Her i kategorien finder du bøger der handler om parkour. Køb bøgerne til altid lave priser som medlem af Plusbog.dk's fordelsklub.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display