SOM MEDLEM FÅR DU EKSTRA LAVE PRISER PÅ BØGER, SPIL, GAVER OG MEGET MERE … FORDELSKLUB
1 uge GRATIS medlemskab, herefter automatisk fornyelse til 99 kr/30 dage.
Afmeld når som helst og fordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.
1 uge GRATIS*. Klik her
FORDELSKLUB
1 uge GRATIS*. 
plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT

Pegebøger

Her i kategorien finder du et bredt udvalg af bøger og pegebøger til de mindste. Pegebøgerne er f.eks. et fantastisk redskab til at udvikle de mindstes talegaver, og hvad er hyggeligere end at sidde med et barn på skødet og pege på farvestrålende billeder og snakke sammen? En hund. En ko. En blomst. Den er gul. Hvor er det sjovt og hyggeligt at læse sammen. Som medlem af Plusbog kan du købe bøgerne med endnu billigere. Se hele udvalget herunder.

    Populære pegebøger hos Plusbog.dk

    Der findes et væld af fremragende pegebøger på markedet, der appellerer til de yngste læsere. Den vidunderlige En elefant kom marcherende, der er herligt illustreret af Bente Bech, er en skøn pegebog, hvor du samtidig kan få genopfrisket de klassiske børnesange. Skal den lille læser lære tallene at kende? Så kan de få hjælp af den charmerende Mumitrold. De tykke papsider er eminente til små barnefingre, og tegningerne i Tove Janssons univers er som altid herlige i Mumi's lille bog om farver

    Find en god pegebog, så du kan sætte dig ned med dit barn og læse en pegebog. Sæt jer ned og hyg jer, i mens dit barn lærer alle mulige ting og ord som dyr, farver og meget, meget mere… Hvem siger, at det ikke kan både være sjovt og lærerigt at læse for de helt små? Find den pegebog I skal læse næste gang lige her, hvor alle vores pegebøger er samlet på et sted, så du kan finde lige den, du står og mangler.