Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Pelle Haleløs

Beskrivelse

Her kan du finde historier om katten Pelle Haleløs, der som navnet antyder, ikke har nogen hale. Den mistede han, da han var helt lille. Læs Pelle Haleløs historierne for dine børn, niecer, nevøer eller børnebørn. De vil elske fortællingerne om Pelle, der har det hårdt, men alligevel altid sejrer over dem, der driller ham. Pelle Haleløs og vennerne oplever mange ting sammen – Tag med Pelle og hans venner på fisketur eller sejltur. Læs med, når Pelle får en ny ven eller når han står på ski, starter i skole eller tager i tivoli! Køb Pelle Haleløs bøger her på Plusbog.dk. Alle bøger på Plusbog.dk, inklusiv bøgerne om Pelle Haleløs, kan købes af vores medlemmer til markedets bedste priser.

3 titler
af Åsa Rönn, Michael...
Hardback, 2016
Sprog: Dansk
Pris 114,70 kr
info-iconMedlemspris 91 kr.
Forlagets pris 149,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
af Gösta Knutsson
Indbundet, 2012
Sprog: Dansk
Pris 143,76 kr
info-iconMedlemspris 119 kr.
Forlagets pris 179,70 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
af Michael Rönn, Åsa...
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
Pris 169,95 kr
info-iconMedlemspris 135 kr.
Forlagets pris 199,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
Beskrivelse

Pelle Haleløs bøger

Der er i alt skrevet 13 børnebøger om katten Pelle og hans venner. Historierne foregår i Uppsala i Sverige. Pelle blev født på landet, men en familie fra Uppsala adopterede ham, da han var en lille killing. Alle karaktererne i bøgerne er katte, men er efter sigende baseret på rigtige mennesker.

Den lille kat Pelle har, som hans navn antyder, ikke nogen hale. Hans hale blev bidt af af en rotte, da Pelle var helt lille. Pelle er en venlig og godtroende kat, der bliver narret og mobbet af de andre katte i byen, fordi han ingen hale har. De værste af de andre katte er katten Mons og hans to hjælpere Bill og Bull. Men det gode sejrer altid over det onde – Pelle er en snedig kat, og han får altid vinklet det sådan, at det er Mons selv, der kommer galt afsted. Pelles store kærlighed hedder Maja. I de første bøger er Pelle huskat, men han slår sig efterhånden ned sammen med Maja. Køb dine Pelle Haleløs bøger her hos Plusbog.dk.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display