Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Pope Hats Tegneserier

Beskrivelse

POPE HATS er en tegneserie skrevet af Ethan Rilly. Serien, der handler om Frances Scarland, hendes hverdag og hendes oplevelser med veninden Vickie, er Ethan Rillys debutserie. POPE HATS følger Frances Scarlands op- og nedture. To vigtige personer i Frances liv, og dermed i tegneserien, er skuespilleren Vickie, der drikker lidt for meget, og spøgelset Saarsgard. Tegneserien POPE HATS er en fortælling om unge voksnes hverdag med alt det, det medfører f.eks. kærester, arbejdslivet, alkohol og i Frances tilfælde også spøgelser.
Du kan finde dine POPE HATS album her hos Plusbog.dk

3 titler
af Ethan Rilly
Hæftet, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 56 kr.
Forlagets pris 75,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Ethan Rilly
Hæftet, 2013
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 56 kr.
Forlagets pris 75,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Ethan Rilly
Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 56 kr.
Forlagets pris 75,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
Beskrivelse

Populære POPE HATS album hos Plusbog


Følg Frances Scarland mens hun navigerer arbejdsliv, venner og kærester samt de op- og nedture livet som voksen medfører. POPE HATS er blevet kaldet den mest imponerende debut i mange år af forfatteren til GERORGE SPROTT AND IT’S A GOOD LIFE IF YOU DON’T WEAKEN, der også har sagt, at karaktererne i POPE HATS flyver legende let hen over siderne med en sprudlende dialog, og at deres kropssprog og gebærden er en fantastisk observation.


Manden bag Pope Hats er Ethan Rilly – en canadisk mand i tyverne, der har læst psykologi på McGill University, og som arbejder som illustrator. Han har modtaget en række priser for sit arbejde på POPE HATS f.eks. det legat fra the Xeric Foundation i 2008, der gav ham mulighed for at udgive POPE HATS, og sidenhen en Joe Shuster Award, Doug Wright Award og Ignatz Award. Derudover har han lavet illustrationer for Slate, Wired UK, COMPLEX, The Walrus, Chronicle Books og The Believer.


Læs med i Frances Scarlands liv med tegneserien POPE HATS, som du kan købe billigt her på siden.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display