Du kan stadig nå det! Se julens leveringstider her - Få fri fragt

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Rasmus Tantholdt foredrag

Beskrivelse

 

 

  

 

Vi er super glade for at kunne fortælle jer, at vi har fået et foredrag i hus med journalist og udenrigskorrespondent Rasmus Tantholdt. Tantholdt er især kendt for at blive udsendt til brændpunkter rundt omkring i Verden, for TV2. Vi er sikker på, at det bliver en spændende foredrag, hvor vi kan få en masse at vide omkring livet som udenrigskorrespondent, og hvordan man hele tiden skal være klar til at rejse ud i Verden. Om de alvorlige historier, men også om de mange pudsige episoder, der opstår på rejserne rundt i verden. Et foredrag med alvor og humor – der altid er brand aktuelt.

Dato og tid: Onsdag d.6.juni kl.19.00-20.30

Sted: Biblioteket, Rentemestervej 76, 2400 København NV

Som medlem er muligt at få to næsten gratis billetter til foredraget. Når du har modtaget din ordrebekræftelse, er bestillingen godkendt.
Din ordrebekræftelse er din indgangsbillet på aftenen. 

Der er begrænset antal billetter. Vi tager forbehold for udsolgt foredrag. 

Bestil hans bog nu, og få den leveret (og måske læst) inden foredraget - eller køb bogen til foredraget, der har vi den med. 

NB. Vi tager forbehold for, at foredraget kan blive aflyst, hvis Rasmus Tantholdt bliver udsendt af TV2. Hvis det uheldige skulle ske, så sender vi naturligvis en mail ud til jer på det. 

1 titler
af Rasmus Tantholdt,...
Hæftet, 2018
Sprog: Dansk
Pris 179,00 kr
info-iconMedlemspris 99 kr.
Forlagets pris 299,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-2 hverdages levering
(1)
Beskrivelse

Hos Plusbog starter vi igen nu op på forfatterforedrag. Vi vil jævnligt afholde events for vores medlemmer rundt omkring i Danmark. Det er næsten GRATIS for vores GULD og PLATIN medlemmer at deltage. Man kan bestille 2 billetter til 1 kr. pr stk. Når du tager til foredrag med Plusbog, kan du forvente en inspirerende aften i hyggelige rammer rundt omkring i landet, med nogle af Danmarks mest populære forfattere. Når du melder dig ind i Plusbog, går der kun 7 dage, før du har adgang til vores medlemsevents. Vi glæder os til at se dig!

Mange hilsner fra Mia Wagner

Bogelsker & direktør 

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display