Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Regionale studier

I Østjylland finder du Danmarks 6. største by – Randers. Byen har mere end 62.000 indbyggere og det er i Randers du finder Danmarks ældste gågade. Randers har helt fra gammel tid været et trafikknudepunkt og dette har haft stor betydning for byens udvikling. Du kan læse meget mere om byen i bøgerne, som du finder her. Her har vi nemlig samlet et udvalg af bøger om Randers, som du kan købe med store rabatter – ofte til halv pris, men helt op til 90%. Du skal blot være medlem af Plusbog.dk’s fordelsklub og så er du garanteret Danmarks bedste priser på bøger, kontorartikler m.m. og desuden vil du opleve, at du får adgang til mange flere spændende fordele, f.eks. får du regelmæssigt invitationer til interessante foredrag og andre arrangementer.

Normalpris 279,-
Ikke medlem
Medlem
Normalpris 449,-
Ikke medlem
Medlem
FORUDBESTIL NU
Normalpris 399,-
Ikke medlem
Medlem
FORUDBESTIL NU
Normalpris 399,-
Ikke medlem
Medlem
Normalpris 419,-
Ikke medlem
Medlem

Bøger - Randers

Lær mere om Randers med en af bøgerne her fra kategorien. Vidste du, at Randers stammer fra 1000-tallet, men at der er fundet arkæologiske fund helt tilbage fra Vikingealderen i området? Byen har en meget interessant historie bag sig. Den var befæstet det meste af Middelalderen, og ikke mindre end tre gange er byen blevet udslettet. Det er heldigvis ikke noget, vi ofte ser herhjemme, men det er faktisk sket i Randers. Byen er også kendt for sin lange historie som købstad.

Randers er derudover kendt for den smukke natur, der er at finde i området med Gudenåen og Randers Fjord. Der er en lang række oplevelser for store og små samt børn i alle aldre i Randers, da der er mange sjove oplevelser at få her. Der er også en del unikke muligheder for at finde på noget kulturelt at lave med kunst, historie og kultur.
Du kan finde en god bog om Randers lige her på siden.

Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage