Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Rocky Tegneserier

Beskrivelse

ROCKY er en tegneserie af svenske Martin Kellerman, der både tegner og skriver serien. Figuren Rocky er Kellermans alter ego, og tegneserien er derfor skabt ud fra egne erfaringer og observationer fra hverdagen i Stockholm. Byen er en vigtig medspiller i tegneserien, og det er ofte i mødet med byens dynamik og vibrationer, at Rocky spejler sig selv og sit liv. I den danske oversættelse er handlingen flyttet til Vesterbro i København, for netop at opnå den samme effekt af genkendelighed, som er tilfældet i Sverige. Hos Plusbog.dk har vi samlet tegneserien ROCKY her på siden, så du nemt og hurtigt kan finde den ROCKY-historie, som du leder efter.

4 titler
af Martin Kellerman
Indbundet, 2009
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 139 kr.
Forlagets pris 198,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Martin Kellerman
Indbundet, 2011
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 139 kr.
Forlagets pris 198,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Martin Kellerman
Indbundet, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 210 kr.
Forlagets pris 298,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Martin Kellerman
Paperback / softback, 2009
Sprog: Engelsk
info-iconMedlemspris 98 kr.
Normal pris 149,95 kr.
Se mere
Leveringstid Ukendt leveringstid
Beskrivelse

Moderne udviklingsroman i tegneserieformat

Tegneserien ROCKY er nærgående og autentiske tidsbilleder og skildringer fra hverdagen, og serien er blevet kaldt en moderne udviklingsroman i tegneserieformat. Karakteren Rocky er en hund og han er, ligesom Martin Kellerman selv, tegneserietegner med alt hvad dette indebærer af glæde og frustration. ROCKY tegneserien udkom første gang i Sverige i 1998, og serien slog for alvor igennem, da den begyndte at udkomme i den svenske gratisavis Metro.

I Danmark er ROCKY blevet en fast del af Politiken og har siden januar 2004 prydet avisens sider. Den danske oversætter Nikolaj Scherfig formår på fornemste vis at flytte handlingen fra Stockholm til København. I den danske oversættelse er det stockholmske byliv således skiftet ud med Vesterbros brosten og pulserende stemning. I 2006 udkom ROCKY som bog: THE BIG PAYBACK, der samlede nogle af de bedste ROCKY-fortællinger. Hos Plusbog.dk finde du ROCKY tegneserien i bogformat, som på dansk udgives af forlaget Politisk revy.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display