Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Sense tilbud

Beskrivelse

At spise efter Sense-principperne betyder at spise med sin sunde fornuft. Sense er udviklet til at hjælpe dig i din livsstilsændring og dit varige vægttab – på en nem og overskuelig måde, hvor der stadig er plads til hyggen. Kvinden bag Sense er Suzy Wendel, der har udviklet konceptet og selv har tabt næsten 40 kg. ved hjælp af Sense-principperne. Suzy Wendel er foredragsholder, kostvejleder og medejer af det anerkendte Center for Vægttab. Suzy Wendel har udviklet Sense ud fra sit arbejde som kostvejleder og sine egne personlige erfaringer med vægttab. Kosten har en enorm stor betydning for både sundhed og livskvalitet. Med Sense er der ingen overdrevne råd om kost eller regler der dikterer, hvad du ikke må spise. I stedet er Sense effektive og simple redskaber, der kan hjælpe dig til at bruge din sunde fornuft. Med Sense er det nemlig netop den sunde fornuft, der er i centrum, og sammen med en solid viden om mad og kost er det fornuften, der regerer. Sense er enkel og velsmagende mad, der er nemt og hurtigt at lave. Sense-principperne er bygget op omkring ”håndfuldmetoden”, der gør det nemt for dig at holde styr på mængderne og fordelingen at fedt, kulhydrater og protein på din tallerken – med dine hænder som din vægt.

Hos Plusbog.dk finder du alle de inspirerende bøger om Sense og principperne bag. Desuden finder du en lang række af opskriftsbøger, så du nemt kan finde din nye yndlingsopskrift.

2 titler
af Suzy Wengel og Lai...
Hardback, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 174 kr.
Forlagets pris 300,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
(1)
af Suzy Wengel og Ida...
Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 115 kr.
Forlagets pris 180,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display