Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Soft cover Moleskine kalender

Beskrivelse

Er du vil med de lækre Moleskine soft covers? Så kan du her på siden finde alle vores Moleskine soft cover kalendere! Moleskine er kendt for at lave lækre notesbøger, hæfter og kalendere, der er praktiske og lige til at have med på farten. Med en Moleskine soft cover 2017 kalender er du klar til at planlægge, skrive noget ned du skal huske eller måske lave en lille indkøbsliste på farten.

Filter
Indbinding
Forlag
Beskrivelse

Moleskine soft cover kalender

Her i kategorien kan du finde den Moleskine soft cover kalender 2017, der passer perfekt til dit behov. Vi har en lang række forskellige typer af kalendere fra Moleskine, så du kan få det, som passer til dit behov. Er du mest til en daglig kalender med god plads til hver eneste dag? Eller er du måske mere til et ugentligt overblik? Uanset om du hælder til det ene eller det andet, så kan du finde det i Moleskine soft cover kalenderne her på siden.

Der er en række forskellige kalendere her i kategorien, så du kan få lige den, du vil have, om så du er til den klassiske sorte eller hellere vil have lidt mere farve på tilværelsen. En Moleskine soft cover kalender er en klassisk, pålidelig genstand, som man kan have med i tasken, og som ser lækker ud på skrivebordet. Den har et klassisk udtryk, der gør en til en tidløs genstand – selvom de fleste kalendere, som du finder her, kun har en løbe tid på omtrent et år, men sådan er jo det med kalendere.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display