Du kan stadig nå det! Se julens leveringstider her - Få fri fragt

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Solas Tegneserier

Beskrivelse

Den danske tegneserie SOLAS er lavet af tegneren og grafikeren Anders Walter. Det første bind ud af de to SOLAS består af udkom for første gang i 2006. SOLAS er opkaldt efter sin hovedperson – en ung mand, der ønsker at hævne sine forældres død.
Find de to bind i SOLAS tegneserien her hos Plusbog.dk.

2 titler
af Anders Walter
Indbundet, 2007
Sprog: Dansk
Pris 99,50 kr
info-iconMedlemspris 80 kr.
Forlagets pris 99,50 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
af Anders Walter
Indbundet, 2010
Sprog: Dansk
Pris 99,50 kr
info-iconMedlemspris 80 kr.
Forlagets pris 99,50 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
Beskrivelse

Tag med Solas på sit hævntogt i denne imponerende danske tegneserie!


SOLAS er en historie om hævn i et science fiction miljø. Som dreng blev Solas’ familie myrdet foran ham af den verdensherskende tyran Nedal. Solas har sidenhen sluttet sig til oprørene, der kæmper mod Nedals herredømme og hans håndlangere – de computerstyrede robotter. Det er ikke helt klart, om handlingen foregår på Jorden langt ude i fremtiden eller på en ukendt planet, så der er plads til, at man som læser selv kan vælge, hvilket miljø man tror, SOLAS finder sted i.


SOLAS er en tegneserie med science fiction elementer, og smukke billeder fyldt med action og dynamik. Med Solas i rollen som helt får vi ikke bare hæsblæsende action – selvom der er masser af action, men også øjeblikke mellem mennesker og endda en smule romantik. Som læser bliver man grebet af de skønne billeder men også af historien om Solas og hans hævntogt.


Da Anders Walter udsendte bind 1 af SOLAS i 2006, blev den flot modtaget, og med god grund, da han som tegner både laver teknisk flotte og virkelig imponerende tegninger. Solas er siden sin første udgivelse herhjemme også blevet udgivet i Frankrig og Belgien.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display