Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Speedway

Beskrivelse

Har du en fartdjævel gemt i dig? Så er speedway sikkert lige noget for dig. Speedway er en konkurrencesport i høj fart, hvor ryttere på motorcykel konkurrerer mod hinanden og mod uret. Det kan være en farlig sportsgren, hvor professionelle deltagerne dyster med livet som indsats! Få et indblik i speedway sportens hæsblæsende univers i en bog om speedway. Man skal være af en helt bestemt skabning, for at sætte sig op på motorcyklen og give den fuld gas på en maskine, der ikke har nogen bremse! Professionelle speedwaykørere er noget specielt og de imponerer og fascinerer mange millioner fans og tv-seere over hele verden. Køb en speedway bog og læs om stjernerne, alle deres triumfer, men også om tragedierne. 

1 titler
af Euroman
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
Pris 249,00 kr
info-iconMedlemspris 165 kr.
Forlagets pris 299,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
Beskrivelse

Bøger om speedway

Speedway motorcykler bruger kun ét gear og har ingen bremser! Alligevel kan en speedwaykører sagtens køre 110 km i timen! Selve racet foregår på en flad oval bane med en masse løst jord - Speedwaykøreren bruger denne overflade til at glide sin maskiner sidelæns, såkaldt powerslide eller broadsiding. På de lige strækninger af sporet når motorcyklerne en hastighed på op omkring 110 km i timen med en acceleration fra nul til 100 km/t på under to sekunder - Det er hurtigere end en Formel 1-racer.

Danske Ole Olsen blev verdensmester i speedway den 10. september 1971. Siden dengang har danskerne haft en interesse for speedway. I dag kender de fleste den danske verdensstjerne Nicki Pedersen. Sporten er mere populær end nogensinde og konkurrencerne køres i dag på store arenaer, hvor der er plads til mange tusinde tilskuere! Læs meget mere om den spændende, farlige, fascinerende sportsgren i en speedway bog.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display