Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Styrketræning

Beskrivelse

Er du bidt af styrketræning? Det er der mange der er og det fylder meget i mange danskeres hverdag. Nogen træner for udseendets skyld, andre for fællesskabets skyld og andre igen for sundhedens og velværets skyld. Uanset hvilket forhold du har til styrketræning, har vi bøger der passer til formålet og som kan berige din træning. Hos Plusbog.dk forhandler vi alle de nyeste bøger om styrketræning til gode medlemspriser. Du finder fx bøger, der grundigt beskriver kroppens anatomi og bøger, der er skrevet specielt til kvinder.

5 titler
af Torbjørn Sindballe
Hæftet, 2013
Sprog: Dansk
Pris 271,20 kr
info-iconMedlemspris 227 kr.
Forlagets pris 349,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
(2)
af Henrik Duer
Indbundet, 2014
Sprog: Dansk
Pris 115,95 kr
info-iconMedlemspris 91 kr.
Forlagets pris 150,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
(1)
af Marianne Mogensen
Indbundet, 2015
Sprog: Dansk
Pris 190,95 kr
info-iconMedlemspris 162 kr.
Forlagets pris 249,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
af Hester M. Eick
Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
Pris 99,00 kr
info-iconMedlemspris 79 kr.
Forlagets pris 99,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Henrik Duer og Sti...
Paperback, 2016
Sprog: Dansk
Pris 90,00 kr
info-iconMedlemspris 75 kr.
Forlagets pris 130,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
(1)
Beskrivelse

Bøger om styrketræning

Går du meget op i din træning, interesserer du dig måske for kroppens anatomi. Det er en stor fordel at opbygge en basal viden om kroppens anatomi, hvis du vil have mest ud af din træning. En af de bedst solgte bøger i denne kategori er bogen “Muskel- og styrketræning” af Frédéric Delavier. Det er en rigtig god opslagsbog, hvor du kan læse om alle muskler og muskelgrupper i kroppen, og hvordan du på bedste måde træner dem, samtidig med at undgå skader. Bogen er også rigtig god, hvis du skal genoptræne efter en skade. Bogen er rigtig godt illustreret, så den er nem at gå til. En anden bog vi anbefaler er bogen “Styrketræning for kvinder” af Lotte Arndal. Hun kommer med budskabet; Det er aldrig for sent at få en yngre krop. Træn dig hele 10 år yngre på kun 12 uger med Lotte Arndal! Er du klar på en udfordring, så køb bogen i dag og få en yngre, trimmet og trænet krop.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display