FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Svendborg

Beskrivelse

I 1100-tallet blev en borg anlagt i det område, som vi kender som Svendborg. Omkring borgen voksede der et lille fiskerleje frem, og Svenborg blev til en by. Dengang hed den godt nok ikke Svendborg men Swineburg. Byen voksede, og i Middelalderen var den blevet til en vigtig handels- og håndværksby i området. Vi har samlet et interessant udvalg af bøger om Svendborg her på siden, som du som medlem af Plusbog.dk kan købe til under indkøbspris!

3 titler
af Bertolt Brecht
Hæftet, 2017
Sprog: Dansk
Pris 269,95 kr
info-iconMedlemspris 220 kr.
Forlagets pris 289,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-2 hverdages levering
af Lars Viinholt-Niel...
Indbundet, 2014
Sprog: Dansk
Pris 249,95 kr
info-iconMedlemspris 209 kr.
Forlagets pris 298,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Jens Birch og Lars...
Indbundet, 2012
Sprog: Dansk
Pris 229,95 kr
info-iconMedlemspris 180 kr.
Forlagets pris 240,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
Beskrivelse

Bøger - Svendborg

På det sydlige Fyn finder du Svendborg – en gammel havne- og søfartsby med lidt over 27.000 indbyggere. I 2013 kunne byen fejre sin 750-års fødselsdag, og selv i dag finder man en ældre bykerne med smalle gader, torve og gårdmiljøer. Det er også nær Svendborg, at du finder Valdemars Slot, hvis historiske atmosfære kan give en fornemmelse af at træde tilbage i tiden.

Svendborg er Fyns næststørste by efter Odense, og den er beliggende i kommunen af samme navn. Byen har altid været, og er stadig, driftig inden for søfart, og den dag i dag går der færger til Ærø, Drejø, Skarø, Hjortø og Birkholm fra Svendborg. Det var også i Svendborg, at Kaptajn Peter Mærsk Møller og søn købte et brugt dampskib og dannede A/S Dampskibsselskabet af 1912 A/S. Senere fik selskabet navnet A.P. Møller-Mærsk A/S, som i dag er Danmarks største virksomhed. Hvis du vil vide mere om Svendborg finder du bøger, der kan hjælpe dig med netop det her i kategorien. Find din næste bog her hos os.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display