Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Taekwondo

Beskrivelse

Stræber du efter det sorte bælte? Så skal der trænes benhårdt. I kampsporten taekwondo kan du kæmpe dig fra det hvide og gule bælte til det eftertragtede sorte bælte. Det kræver en stor portion vilje, styrke og selvdisciplin. Taekwondo er en kendt kampsport der stammer fra Korea. 
Taekwondo er en af de mest populære kampsport, både blandt børn og voksne og er en af de få kampsportsgrene, som er med ved OL. Det siger noget om sportens størrelse og popularitet. I Danmark er det også en af de mest udbredte former for kampsport, og det er både børn og voksne, som dyrker taekwondo herhjemme. Her finder du taekwondo bøger, hvor du kan læse meget mere om den populære kampsport.

Filter
Indbinding
Forlag
Beskrivelse

Bøger om taekwondo

Leder du efter en taekwondobog, skal du lede i denne kategori. Her finder du bøger om den populære kampsport taekwondo! taekwondo er meget mere end bare en sport. det er en sport, hvor der stilles krav, hvor man lærer om disciplin og hvor man lærer at tage hensyn og vise respekt for hinanden. Tae betyder foden der knuser, kwon betyder hånden der knuser og do er en højere mental tilstand - en kultur eller måde at leve på. Taekwondo kan også bruges som selvforsvar! Vil du være sikker på at kunne forsvare dig mod overfald og voldsmænd, når du bevæger dig ud om natten, så skal du lære taekwondo. Køb dine taekwondobøger hos Plusbog.dk, så du kan lære mere om denne spændende sportsgren og finde inspiration til din egen træning.  

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display