Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Thailand

Beskrivelse

I årene efter anden verdenskrig gennemgik Thailands økonomi en stor udvikling. Thailand deltog aktivt på Japans side i Anden verdenskrig, men blev efter krigen ikke straffet nær så hårdt, som deres allierede. Faktisk fik Thailand finansiel større fra USA til gengæld for deres hjælp med at bekæmpe kommunismen i Sydøstasien. Som tak deltog Thailand i Koreakrigen og Vietnamkrigen, som USA’s allierede. I dag er Thailand et af Sydøstasiens mest udviklede lande. Landet kæmper dog stadig med politisk ustabilitet og muslimske oprørere. Læs meget mere om landets historie her i vores spændende udvalg af bøger om Thailand. Bøgerne kan du som altid købe til en fornuftig pris som medlem af Plusbog.dk's fordelsklub.

4 titler
af Suzette Frovin og...
Hæftet, 2003
Sprog: Dansk
Pris 119,00 kr
info-iconMedlemspris 94 kr.
Forlagets pris 119,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
af Jesper Trier
Indbundet, 2008
Sprog: Engelsk
Pris 289,95 kr
info-iconMedlemspris 240 kr.
Forlagets pris 300,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Lilli Nicolaisen
Hardback, 2012
Sprog: Dansk
Pris 75,00 kr
info-iconMedlemspris 56 kr.
Forlagets pris 75,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Bernhard Mollerup
Hæftet, 2017
Sprog: Dansk
Pris 219,95 kr
info-iconMedlemspris 173 kr.
Forlagets pris 289,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
Beskrivelse

Find en god bog om Thailand her

Området som vi i dag kender som Thailand blev officielt sin egen stat tilbage i 1200-tallet. Staten blev en del af Siam-riget, som opfandt deres eget skriftsprog og tog Buddhismen til sig. I mere end et århundrede lukkede riget grænserne for at holde de vestlige magter ude i en tid, hvor mange omkringliggende lande blev koloniserede. Indtil 1932 blev landet styret af enevældige konger. Efter et kup i 1932 blev der indført konstitutionelt monarki, hvor kongen kun spillede en symbolsk rolle. I dag er landets politik præget af konflikter mellem hæren, den demokratisk valgte regering og kongen. Landet kæmper også med korruption, krænkelse af menneskerettighederne og et ulige udviklingsniveau, desuden har landet modtaget mellem 200.000 og 500.000 flygtninge fra Burma. På trods af disse udfordringer er økonomien god og landet er i dag verdens største eksportør af ris. Hvis du vil vide mere om landets spændende og interessante historie, samfund og økonomi, så finder du her et flot udvalg af bøger om Thailand, som du kan købe med store rabatter især som Plusmedlem. Find din næste bog om Thailand her.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display