Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Tysk grammatik

Beskrivelse

Hvis du leder efter bøger om tysk grammatik, kan du finde dem lige her på siden. Vi har samlet alle bøgerne om tysk grammatik til dem, der skal læse tysk, men også til dem, der gerne vil have mere styr på grammatikken. Det kan være svært at holde styr på hvad, der er hvad og hvornår, man skal bruge den ene eller den anden form, og et opslagsværk kan være guld værd, når man er i tvivl.
Få styr på den tyske grammatik med en bog fra kategorien her på siden.

2 titler
af Constanze Dahl-Blu...
Indbundet, 2004
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 115 kr.
Forlagets pris 149,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
af
Hæftet, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 161 kr.
Forlagets pris 215,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
Beskrivelse

Find dine bøger om tysk grammatik hos Plusbog.dk


Det er grammatikken, der skaber et sprogs struktur – den er de rammer – de regler – der får det hele til at gå op i en højere enhed. Det der kan være svært ved sprog og grammatik er, at reglerne som oftest ændre sig fra sprog til sprog. Så kan man grammatikken på et sprog, kan man nødvendigvis ikke grammatikken på et andet. Så hver gang man giver sig i kast med at nyt sprog, skal man sætte sig ind i de grammatiske regler endnu engang. Heldigvis er der bøger, som dem her på siden, der kan hjælpe en godt op vej!


Hvis du leder efter en bog om tysk grammatik, kan du finde den lige her i kategorien. Uanset om du vil have styr på, hvordan man bøjer uregelmæssige verber, finde ud af hvad akkusativ er eller måske noget helt tredje, så kan bøgerne her hjælpe dig godt på vej. Du kan naturligvis også bruge bøgerne som opslagsværk, når du har brug for et svar her og nu.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display