Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Undertaker Tegneserier

Beskrivelse

UNDERTAKER er en ny og spændende western-tegneserie, der fortæller historien om den unge bedemand Jonas Crow, der kører rundt i Det Vilde Vesten med sin hestetrukne rustvogn. UNDERTAKER er skabt af tegneserieforfatteren Xavier Dorison og tegneren Ralph Meyer, hvis tegnestil gør serien ekstrem stemningsfuld og detaljeret. Figurerne er tegnet meget realistisk, men samtidig passer de perfekt ind i tegneserieuniverset. Hos Plusbog.dk finder du UNDERTAKER på dansk og vi opdaterer løbende denne side, så du finder det nyeste bind i serien lige så snart det udkommer. Gå ikke glip af denne anmelderroste nye tegneserie, der på fornem vis skildrer den unge bedemands prøvelser og liv i det vilde vesten.

3 titler
af Xavier Dorison, Ra...
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
Pris 126,33 kr
info-iconMedlemspris 110 kr.
Forlagets pris 169,00 kr.
Se mere
Leveringstid Ukendt leveringstid
af Xavier Dorison, Ra...
Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
Pris 159,95 kr
info-iconMedlemspris 125 kr.
Forlagets pris 169,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Xavier Dorison, Ra...
Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
Pris 169,00 kr
info-iconMedlemspris 134 kr.
Forlagets pris 169,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
Beskrivelse

Anmelderrost ny western-tegneserie om bedemanden Jonas Crow

UNDERTAKER er en ny og anderledes western-tegneserie, der følger den unge bedemand Jonas Crow på hans rejse rundt til Det Vilde Vestens fjerntliggende byer, hvor han tager sig af begravelsesopgaver for folk. I seriens første bind møder vi Jonas på vej til den lille by Anoki City. Her har den lokale rigmand og guldmineejer, Mr. Cusco, hyret Jonas til en opgave: Hans skal begrave den endnu levende Mr. Cusco efter hans planlagte selvmord den efterfølgende dag! Mr. Cusco er en nærig mand og han vil begraves med sit guld, som han derfor planlægger at spise som sit sidste måltid.

Transporten af det meget værdifulde lig går naturligvis ikke ubemærket hen, og snart er Jonas en forfulgt mand, med gale guldgravere og andre griske skattejægere lige i hælene. UNDERTAKER er en tegneserie, der en tro mod westerngenrens unikke konventioner, og hvis du er til westerns – både film, tegneserier og bøger – skal du ikke gå glip af denne nye og flotte tegneserie. Første bind i UNDERTAKER-serien udkom i 2015 på det franske tegneserieforlag Dargaud, og der er flere på vej! På dansk er det forlaget Shadow Zone Media, der står for udgivelserne. Hvert bind indeholder desuden et fint udvalg af skitser og tegninger og kommer i en flot indbundet udgave.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display