Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Vejle

Beskrivelse

I Sydjylland finder du byen Vejle. Vejle er en gammel by, der stammer helt tilbage fra middelalderen, og der er flere spændende turistattraktioner i den dejlige by, hvor man kan læse og lære om byens historie. Ligeledes er byen hjemsted for flere kulturelt vigtige personer – f.eks. indenfor musikkens verden med komponisten Jacob Gade og operasangeren Per Bach Nissen. Læs meget mere om byen Vejle i bøgerne, som du finder her hos Plusbog.dk. Som medlem her hos Plusbog.dk finder du altid Danmarks bedste priser, og du kan købe bøger – også dem om Vejle – til under indkøbspris.

Filter
Indbinding
Forlag
Beskrivelse

Bøger - Vejle

Vejle er en større by i Sydjylland, som har sin oprindelse i middelalderen. Syd for Kirketorvet i det centrale Vejle har man fundet arkæologiske fund, der beviser, at der har været bebyggelse i byen siden 1100. I området har der ligget to befæstninger, som skulle beskytte området fra angreb fra fjorden, som Vejle ligger i, og fra ådalen. Man mener, at byen skylder disse befæstninger dens oprindelse. Det er dog svært at bevise dette, da byen først nævnes på skrift i midten af det 13. århundrede.

Der er stadig masser af historiske seværdigheder i Vejle. Du kan tage ud se slotte og herregårde eller andre historiske bygninger. Du kan lærer meget mere om byen på et af de spændende museer, ligesom du kan komme tættere på Vikingerne i Jelling f.eks. med et besøg hos oplevelsescentret Kongernes Jelling – vidste du, at Jellinge monumenterne – eller Jellinge stenene i daglig tale – er på UNESCOs liste over verdensarv?

I dag er byen Danmarks 9. største, og den huser knap 55.000 indbyggere. Her hos Plusbog.dk har vi samlet et spændende udvalg af bøger om Vejle, som du kan købe med store rabatter som medlem af Plusbog.dks fordelsklub.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display