Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Vindens passagerer Tegneserier

Beskrivelse

Tegneserien VINDENS PASSAGERER (Les Passages du vent) er fortællingen om den franske adelsfrøken Isas skæbnesvangre rejse, der byder på passioneret kærlighed, dramatiske opgør og et møde med den fremmede afrikanske kultur og den hvide mands grusomheder. VINDENS PASSAGERER foregår i 1700-tallets barske brydningstid og kommer tæt på de moralske og etiske spørgsmål, der er forbundet med slaveriet og det fangenskab, som slaverne levede under.

 

Tegneserien, eller den grafiske roman, er tegnet og skrevet af den franske glasmaler og tegneserieskaber François Bourgeon, der også står bag blandt andet CYANNS SAGA-serien. Hos Plusbog.dk finder du alle historierne om Isa, Hoël og Mary­ – så gå på opdagelse her på siden og tag med på en hæsblæsende rejse, hvor farerne lurer lige om hjørnet.

 

1 titler
af Francois Bourgeon
Indbundet, 2011
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 380 kr.
Forlagets pris 498,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
Beskrivelse

VINDENS PASSAGERER er den banebrydende tegneserie af François Bourgeon

VINDENS PASSAGERER udkom oprindeligt i perioden 1979-1984 og de første fem hæfter er senere udkommet i en flot samlet udgave. Serien blev genoptaget af forfatteren selv, og fortsættelsen i to dele, BARN AF KAIMANTRÆET, udkom i 2009-2010. François Bourgeon var en af de første forfattere og tegnere, der skabte en graphic novel over flere bind. Han sprængte dermed rammerne for de klassiske tegneserier i albums, og hans banebrydende stil og nytænkning indenfor tegneseriemediet har været med til at gøre tegneserien til en anerkendt litterær genre, også hos voksne.

François Bourgeon er særlig kendt for sin omhyggelige og detaljerede research af maritime og historiske forhold, der danner grundlaget for hans tegneserier. De fem oprindelige bind af VINDENS PASSAGERER er blevet vaskeægte tegneserieklassikere, dels på grund af seriens realistiske iscenesættelse, og dels dens bemærkelsesværdige farveteknik og fantastiske tegnestil

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display