Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FERIEPLANER! - find inspiration HER

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Boganmeldelser fra Anettetews@gmail.com

your image Læsehest der sluger bøger og lader forsvinde i det fantastiske læseunivers, hvor virkeligheden forsvinder for en stund og sanserne stimuleres af forfatternes evne til at fortælle og beskrive <3
9 anmeldelser i alt, 0 i juni

af Anettetews@gmail.com,
5. april 2017
Fuldstændig og helt og aldeles fantastisk bog har læst den flere gange og elsker den mere og mere. Den taler lige ind i mit hjerte og min sjæl og fik mig til at tage ud at vandre caminoen for at finde ind i mig og hjælpe mig til at følge mit hjerte og deri finde og følge min livsbane. Den har så mange perler i ordbrug og ordvendinger og ordsprog, at jeg har skrevet mange sedler ned, som jeg kigger på efter behov. Jeg har anbefalet og lånt bogen til mange, og alle medrives og elsker den på hver sin måde. En bog der taler til os alle og som man gør til sin egen. Læs den og voks!

af Anettetews@gmail.com,
23. januar 2016
Vandt bogen som testlæser og det er mit første møde med Kate atkinson som forfatter. En episk fortælling som springer i tid, sted og personer på en måde der kræver så meget koncentration at den ikke taler så meget til mig som læser. Som læser elsker jeg at forsvinde ind i personerne og følge deres liv, valg, værdier og tanker og på grund af de store spring i bogen opnår jeg ikke min sædvanlige indlevelse og 'forsvinden'/indlevelse. Så for mig en tung men god bog som desværre ikke tog mig med storm men skærpede mine sanser og min koncentration og gav mig en god fortælling om menneskers skæbner på baggrund af valg, sorg, had og vilkår.

af Anettetews@gmail.com,
27. februar 2015
Et persongalleri der udfoldes i fuldt flor hvor man føler man får en ny familie. De fantastiske detaljerede beskrivelser gør at man bliver en del af fortællingen og ikke kan lægge bogen fra sig og sidder med et savn når man når sidste side...

af Anettetews@gmail.com,
27. februar 2015
Vanvittig velskrevet kærlighedshistorie på trods af alle odds. Varm medfølende og medrivende sidder tilbage med en tåre i øjet og en masse spørgsmål... Både i forhold til historien forholden sig til aktiv dødshjælp, hvad ville man selv gøre i lignende situation og så bare med en lyst til at følge personerne videre i livet :)

af Anettetews@gmail.com,
27. februar 2015
Fuldstændig uundværlig bog for os der arbejder med udsatte og traumatiserede børn. Klumpen i maven vokser, sammen med omsorgen og lysten til at skabe en forandring for disse børn.
Fletninger
(16)

af Anettetews@gmail.com,
6. januar 2015
Så fin en bog der skaber stor glæde hos mine tre små piger og jeg. Vi eksperimenterer og glædes over resultaterne herhjemme :) fine billeder og vejlederninger.

af Anettetews@gmail.com,
6. januar 2015
Uundværlig bog for forældre eller fagfolk der arbejder med børn. Alle er vi i kontakt med sensitive børn og deres hel specielle ressourcer og udfordringer beskrives så fint i denne bog. Læs den med hjertet og mød dit/det sensitive barn

af Anettetews@gmail.com,
4. august 2014
Metoder og øvelse så du igen kan få skabt balance i din krop, brugbar for os alle, så vi kan få større kropsbevidsthed og bearbejdet vores traumer.

af Anettetews@gmail.com,
4. august 2014
Fremragende bog om arbejdet med traumer og den fuldstændig fascinerende krop vi alle har, og skal lære at være lydhøre over for, så vi kan helbrede os selv!

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display