FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra anjak

10 anmeldelser i alt, 0 i november
Ved Vejen
(2)

af anjak,
24. juni 2014
Herman Bangs absolut bedste bog efter min mening. Historien er elegant fortalt og indeholder mange af de store dilemmaer for datidens kvinder. Man får sympati for bogens karakterer, og man får lyst til at læse den igen og igen.

af anjak,
24. juni 2014
Fantastisk smuk og inspirerede bog. Her vises mange gode ideer og teknikker til hjælp for de akvarel-interesserede. Men bogen er også værd at kigge i bare for at nyde Kjeld Wilms smukke tegninger.

af anjak,
23. juni 2014
En dejlig bog med en masse opskrifter, som man nemt kan få brugt i hverdagen. Alene opskrifterne på grovbirkes og knækbrød er alle pengene værd. Opskrifterne er kædet sammen af charmerende fortællinger om opskrifternes oprindelse eller hvor inspirationen til dem er fundet. Bogen tager os med på en kulinarisk rundtur i Europa.

af anjak,
23. juni 2014
Ganske enkelt en uundværlig klassiker. Fantastiske rim for både børn og voksne. Den kan læses igen og igen og igen... Tegningerne og rimene går hånd i hånd og supplerer hinanden på den mest fantasifulde og fantastiske måde.

af anjak,
23. juni 2014
Dejlig bog med skønne billeder og opskrifter. Opskrifterne er varierende og der er i bogen mange nye gode bud på sund og nærende mad. Bogens billeder vækker din appetit på sund mad.

af anjak,
12. oktober 2013
Fine mønstre til både traditionelt og nytænkt julepynt. Dog synes jeg ikke, der er mønstre nok i bogen. Den er lidt "tynd".

af anjak,
8. oktober 2013
En skøn bog. Bogens beskrivelse af E. Hemingway er betagende og forfatteren tager os med på en spændende rejse gennem 1920'ernes Paris. Man kommer til at holde af de to hovedpersoner, og facineres over deres oplevelser sammen. En god (kærligheds-)roman, som bygger på en sand historie...hvad mere kan man ønske sig:)

af anjak,
6. oktober 2013
Læs denne bog. Den er fyldt med fantastiske beskrivelser som sætter dig tilbage til jazztiden. Den er rørende og fængende. Personer og hændelser står så lysende klart for dig, efter du har læst bogen, at du ikke behøver se den på film. Den har du allerede set inde i hovedet.

af anjak,
6. oktober 2013
Så bliver det ikke bedre. En sjov fortælling med finurlige sætninger som man griner højlydt af. Tegninger og tekst supplerer hinanden godt. Man får lyst til at læse den igen og igen.

af anjak,
6. oktober 2013
Min søn på syv år og jeg griner sammen (og begge lige meget) af denne fantastiske bog. Vi har læst den over 20 gange og kan stadig glæde os over, at tage den ud af bogreolen.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display