Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Alt til skolestart - se mere her

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra Britt West Jørgensen

216 anmeldelser i alt, 3 i juli
1 2 3 4 5 >

af Britt West Jørgensen,
19. juli 2018
"Løbende tjener" er første bog i Dennis Jürgensens krimiserie om Roland Triel. Triel er efterforskningsleder ved Københavns politi og har selv oplevet en forfærdelig tragedie, da hans kone blev myrdet og hans datter voldtaget og skamferet. Datteren overlevede men bor nu på en institution og har ikke sagt et ord siden den frygtelige hændelse. Sagen er aldrig blevet opklaret, og den spøger stadig hos Triel, som mere end noget andet ønsker at finde gerningsmanden. Samtidig må Triel lede efterforskningen i en sag om et bestialsk mord. Jürgensen er kendt for sine børne- og ungdomsbøger, men jeg skal da lige love for, at han også kan skrive til voksne!!
Indigo
(1)

af Britt West Jørgensen,
19. juli 2018
Vita Andersens roman om en barndom. En ulykkelig barndom for et uønsket barn. "Put hende op igen," sagde moren efter fødslen, for hun ville have haft en dreng. Alt i romanen er gennemsyret af håbløshed, men det ses med barnets uskyldige øjne. Moren vil gerne være forfatter og skriver og skriver, men lykkes aldrig med det. Barnet prøver igen og igen at stille sin mor tilfreds, men det lykkes aldrig for hende. Det selvbiografiske aspekt gør romanen endnu mere interessant og hjerteskærende - er det Vitas egen barndom, vi er vidner til, eller er det ikke?

af Britt West Jørgensen,
19. juli 2018
For seks år siden så Jake sit livs kærlighed, Natalie, gifte sig med en anden mand. Ved brylluppet fik Natalie Jake til at love, at han ville lade være med at kontakte hende igen. En dag ser Jake tilfældigt dødsannoncen for Natalies mand, Todd, og han kan ikke lade være med at tage med til begravelsen. Her venter ham dog noget af en overraskelse, for Todds kone er slet ikke Natalie men en helt anden kvinde. Hvor er Natalie så, og hvad er der lige sket i de seks år, hvor Jake ikke har haft kontakt med hende? Spørgsmålene er mange, og Jake trækkes hurtigt ind i en hæsblæsende menneskejagt, for han er ikke den eneste, som leder efter Natalie. Spændende krimi af Coben - jeg må dog sige, at jeg sjældent er helt oppe at ringe over hans krimier - desværre.

af Britt West Jørgensen,
27. juni 2018
Jeg havde meget blandede forventninger til "Kridtmanden", inden jeg gik i gang med læsningen, da jeg havde hørt både rigtig gode og rigtig dårlige anmeldelser af den. Det virkede til at være sådan en bog, som man enten elsker eller synes er så kedelig, at man ikke læser den færdig. Jeg lægger mig nok lidt i midten med en hældning til kedelig. Den starter godt ud, og jeg kan som udgangspunkt godt lide vekslingen mellem nutiden og fortiden. Men jeg synes, det blev rodet og sådan lidt ligegyldigt på trods af nogle ret fine twists undervejs. Slutningen blev jeg skuffet over, det var et antiklimaks for mig. Alt i alt en ok jævn krimi, som jeg nok ikke kommer til at anbefale videre i vildskab.

af Britt West Jørgensen,
19. juni 2018
Kaz Brekker er et geni - et kriminelt geni vel at mærke. Han udfordres af en af Ketterdams underverdens ledere til at tage på en nærmest umulig mission til et fjendligt område for at redde verden fra en enorm trussel. Han må selv sætte sit hold - hvis de lykkes med missionen, vil de blive styrtende rige OG få hele underverdenens respekt. Men missionen er farlig, og chancen for, at de alle slipper igennem med livet i behold, er minimal. Kan sætter et hold af mindre respektable forbrydere og kriminelle - 6 styk drager de afsted - men kan de lykkes med den umulige mission? Og kan de overhovedet enes om at løse opgaven? En virkelig spændende fantasyroman med et fint persongalleri og et spændende univers. Jeg er vild med Kaz og resten af hans forbryderhold - jeg glæder mig til den næste.

af Britt West Jørgensen,
19. juni 2018
"Verden styrter" er en kort fortælling om de begivenheder, der leder op til, at Varnar tager til Midgård for at beskytte Anne i "Ravnenes hvisken 1". Fortællingen introducerer en del af de personer, som vi også møder i begge ravnebøgerne, og den gør det på fineste vis. Jeg er vild med Malene Sølvstens skrivestil, og jeg elsker det nordiske univers, som historien udspiller sig i. Jeg er og bliver bare kæmpefan af hele "Ravnenes hvisken"-universet. Behøver jeg nævne, at jeg glæder mig usandsynligt meget til efteråret, hvor tredje og sidste del i trilogien udkommer? Hvis du ikke allerede har læst bøgerne, så er det bare med at komme i gang.

af Britt West Jørgensen,
13. juni 2018
I "Kulde" følger vi Odin, som efter sin ekskones død står alene med ansvaret for datteren Rún. Han kæmper for at udfylde faderrollen tilfredsstillende, og samtidig bliver han sat til at undersøge institutionen Krokur, som fungerede som behandlingsinstitution for drenge tilbage i 70'erne. Efterhånden som Odin graver ned i sagen om Krokur afdækkes frygtelige begivenheder, som påvirker ham dybt. Sideløbende med historien om Odin følger vi Aldís og hendes historie som ansat på Krokur i 1974. Spændende og god roman, som dog lige manglede det sidste for at få mig helt op at ringe.

af Britt West Jørgensen,
12. juni 2018
Vitello har en af de der dage ... En af de dage, hvor det hele er træls. Det hele er, som det plejer, og det er kedeligt, synes Vitello. Derfor vil han være omvendt - så bliver alting meget sjovere. Men kan det nu også passe? Max, Hasse og William kan ikke se det sjove i, at alting skal være omvendt. De vil faktisk hellere spille med frisbee, men Vitello får dem alligevel med en sjov leg, hvor de skal køre omvendt på cyklen. Vitello er altid sjov, og denne bog er ingen undtagelse :)

af Britt West Jørgensen,
12. juni 2018
Vitello har set en dreng i TV, som har tjent en million kroner, fordi han har næse for forretninger. Det mener Vitello også, at han har, og han vil da enormt gerne tjene en million. Han har lidt svært ved at få Max, Hasse og møgunger William med på ideen, men de lader sig alligevel overtale. NU skal de bare finde noget, som de kan købe billigt (faktisk få gratis) og sælge dyrt, og så er den million i hus. Megen mon det går så nemt .... Endnu en sjov bog om drengen de kaldte VItello :)

af Britt West Jørgensen,
2. juni 2018
“Mercedes-snittet” er anden bog i Anne Mette Hancocks serie om journalisten Heloise Kaldan og efterforskeren Erik Schäfer. Jeg var meget begejstret for “Ligblomsten” - første bog i serien - så jeg har virkelig glædet mig til denne, men samtidig været lidt spændt på, om den kunne leve op til den første. Jeg blev ikke skuffet - wow for en krimi! Begrebet ‘den svære toer’ er tydeligvis ikke noget, Hancock kender til. Her var spænding fra start til slut, og jeg slugte bogen på få dage. 10-årige Lukas forsvinder en morgen sporløst fra sin skole i København, men det bliver ikke opdaget før om eftermiddagen, hvor han ikke dukker op på fritidshjemmet som aftalt. Heloise befinder sig tilfældigvis i drengens fars lægekonsultation, da han får beskeden, og hun hvirvles derfor ind i sagen fra starten. Heloise og Schäfer undrer sig meget over, hvordan drengen bare kan være væk, uden at nogen har bemærket det mindste, ingen har set fremmede i området, han er ikke at se på overvågningsbillederne fra den nærmeste togstation - han er kort sagt som sunket i jorden. På Lukas’ Instagram finder de ud af, at han interesserer sig for fænomenet pareidolia - tilfældige mønstre, der opfattes som fx ansigter, og et bestemt billede af en ladeport med vinduer og lås, der får den til at ligne et ansigt, virker mistænkeligt. Heloise føler instinktivt, at hun har set laden selv, men hun kan ikke komme i tanke om hvor. Da de graver dybere i sagen trækkes der tråde til en tragedie i Syrien og hjemvendte soldater med PTSD, men intet af det leder umiddelbart til Lukas. Samtidig med, at Heloise følger sagen tæt, kæmper hun også for at få styr på sit privatliv. Hun og kæresten Martin ønsker vidt forskellige ting i livet, og det ender til sidst med en voldsom konfrontation, som efterlader Heloise med tydelige skrammer. Hun kæmper dog videre for at finde Lukas, og sagen ender et sted, som ingen i deres vildeste fantasier havde forestillet sig.?Fremragende historie, vildt plot, et persongalleri, som man bare vil have mere af - alt i alt endnu en helt fantastisk krimi fra Hancocks hånd. Jeg glæder mig allerede til 3’eren!

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display