Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra Britt West Jørgensen

204 anmeldelser i alt, 4 i maj
1 2 3 4 5 >

af Britt West Jørgensen,
18. maj 2018
Det er sjældent, at jeg kun giver en bog en stjerne i mine anmeldelser, men den her var virkelig ikke noget for mig. Jeg blev slet ikke fanget af historien, og den var hverken spændende eller uhyggelig, selvom om-teksten lød lovende. Vi følger pædagogmedhjælperen Mads, psykologen Sanne og den aldrende drabsefterforsker Møller i forsøget på at opklare mordet på et lille barn, som er blevet slået ihjel på den mest bestialske måde. Alle tre personer er lidt skæve i det, men man kommer aldrig rigtigt ind under huden på dem - og jeg fattede faktisk ikke sympati for nogen af dem. Det er sjældent, at jeg er fristet til ikke at læse en bog færdig, men sådan havde jeg det faktisk med denne her - jeg kæmpede mig dog igennem dem, helt sikkert kun fordi det var som lydbog.

af Britt West Jørgensen,
18. maj 2018
Sebastians mor skal arbejde udenlands hele sommeren, så han skal holde ferie hos sin faster ude på landet. Fasteren kender han ikke rigtigt, og han har ikke meget lyst til at bruge en her sommer hos et ukendt familiemedlem. Det viser sig dog hurtigt, at fasteren er en ret sej ældre dame, og da han møder pigen Nadja i skoven, begynder han at tro på, at sommeren måske alligevel vil blive ok. Det varer dog ikke længe, inden der begynder at ske mystiske og uhyggelige ting. Hvad er det mon, som lurer i skoven, og kan Sebastian egentlig stole på dem, som burde stå ham nærmest? OK og uhyggelig ungdomsbog, men det var ikke en, som jeg virkelig blev fanget af.

af Britt West Jørgensen,
18. maj 2018
"Jeg ser dig" er anden bog på dansk af engelske Clare Mackintosh, og jeg havde glædet mig virkelig meget til bogen, da jeg var virkelig begejstret for hendes første bog. Desværre blev jeg noget skuffet over denne. Der var ikke den samme stemning og uhygge som i den første, og plottwisted var heller ikke helt så overraskende. Måske ville jeg have syntes bedre om den, hvis jeg ikke havde læst den første og haft så store forventninger.

af Britt West Jørgensen,
18. maj 2018
Neil Gaiman genfortæller på fineste vis de spændende historier fra den nordiske mytologi i denne bog. Han kommer omkring både de klassiske og de mere ukendte historier, og fælles for dem alle er, at de fortælles i et levende og medrivende sprog, som kan fange både store og små. Jeg læste en del af historierne op for min søn på 7, og han var også meget begejstret.
Ulvetid
(1)

af Britt West Jørgensen,
9. april 2018
En gruppe utilpassede unge er sammen med tre pædagoger taget på hyttetur til Sverige. Her skal de være sammen og bruge naturen til at lære at samarbejde bedre. Den første overraskelse får de allerede ved ankomsten til hytten, som er i langt ringere stand end beskrevet i annoncen. De bliver dog enige om at prøve at få det bedste ud af det. Der går dog ikke længe inden næste overraskelse - ulve! De voksne forsøger at berolige de unge - ulve er ikke farlige for mennesker, de er sky dyr, som ikke angriber mennesker osv. Men inden længe bliver det klart for alle, at det ikke gør sig gældende for disse ulve, og så begynder et kapløb med tiden (og ulvene) om at redde livet. En hæsblæsende og uhyggelig gyser, som får det til at løbe koldt ned ad ryggen på læseren.
Frygt
(1)

af Britt West Jørgensen,
9. april 2018
3 gamle højskoleveninder mødes til en picnic i Botanisk Have i Aarhus. De ses ikke så tit, da de bor forskellige steder i landet, og de glæder sig derfor til en hyggelig aften med vin, mad, snak og måske en joint eller to. Da de vågner næste morgen er den ene af dem død, og de to andre går mere eller mindre i panik. De ender med at smide liget af veninden i en sø for at dække over det, de tror, er et mord, som den ene af dem har begået. Det varer dog ikke længe, inden liget dukker op, og så tager løgnene og begivenhederne fart. Anderledes krimi, men jeg synes, den blev noget tynd, og jeg blev aldrig rigtig grebet af kvindernes historier - jeg blev mere lidt irriteret på dem for deres uærlighed.
Glasvinge
(3)

af Britt West Jørgensen,
1. april 2018
Tredje bog i Engbergs serie om Jeppe Kørner og Anette Werner. Anette er på barsel og kæmper med at vænne sig til tilværelsen som nybagt mor. Samtidig findes der et nøgent kvindelig i et springvand midt på Strøget - hun er blødt ihjel. Og det varer ikke længe, inden næste lig dukker op. Drabene fører Jeppe til et tidligere bosted for unge med psykiske lidelser. Sommerfuglen har været lukket i et par år, men det lader til, at alle med forbindelse til mordene har tilknytning til stedet på den ene eller den anden måde. Rigtig god krimi, som også giver et indblik i livet som psykisk syg - og som pårørende til samme.

af Britt West Jørgensen,
23. marts 2018
Alexander og Charlotte er på vej til Billund lufthavn for at rejse på deres første ferie sammen. De kører ned over den Vestjyske hede, da både bil, GPS og telefon begynder at opføre sig besynderligt. GPS'en beder dem dreje fra hovedvejen, og derefter stopper al elektronik med at virke. Alexander og Charlotte forsøger at finde tilbage til hovedvejen, men tågen bliver tættere og tættere, og da de pludselig opdager en lille, forslået dreng i vejkanten, stopper de for at hjælpe ham. Pyh, pænt uhyggelig historie, som man har svært ved at slippe igen.
Mørkeleg
(1)

af Britt West Jørgensen,
16. marts 2018
En gyserklassiker kan man vist efterhånden godt kalde denne sag fra Dennis Jürgensen. Jeg kan huske, at jeg har både læst den og set filmen som ung, og nu blev det så lydbogens tur. Og den holder stadig - det er stadig en historie, man får gåsehud af. Den kryber ind under huden på en, og man fornemmer panikangsten, da det går op for Tine, at der rent faktisk er en rigtig morder løs i huset, hvor hun og vennerne spiller "Backstabbed". Fremragende skruet sammen af Jürgensen.

af Britt West Jørgensen,
8. marts 2018
Virkelig spændende og uhyggelig gyser. Den første dag i sommerferien bliver Jonas kørt ned af en bil. Han brækker benet og får hjernerystelse. I sine drømme møder han en jævnaldrende pige ved navn Pandora, som indtrængende beder ham om hjælp. Jonas og hans venner finder ud af, at pigen i Jonas' drømme i virkeligheden hedder Charlotte og er forsvundet. Jonas' kan snakke med Pandora i sine drømme, men kan de i fællesskab også finde ud af, hvad der er sket med hende. Er hun død eller levende? Kan Jonas sammen med sine venner i den virkelige verden nå at redde hende, eller er det allerede for sent? Uhyggelig og meget spændende - man måtte hele tiden lige høre et kapitel mere.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display