Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

BOGUDSALG

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra Britt West Jørgensen

218 anmeldelser i alt, 4 i september
1 2 3 4 5 >

af Britt West Jørgensen,
12. september 2018
En graphic novel med fantastisk smukke, voldsomme og udtryksfulde illustrationer. Man bliver virkelig grebet af dem. Historien er også meget fin, og handler bl.a. om retten til sin frie vilje og at vælge selv. Simon er træt af sin tvillingebror, Tim, så han ønsker, at han aldrig var blevet født. Da Simon vågner næste morgen, er broren væk og har aldrig eksisteret. Nu fortryder Simon, og da det sker, åbnes en portal til en anden verden. Her kan Simon måske finde Tim og få ham med hjem igen. Men han kan ikke klare turen til Spindlerheksen alene, og hvem kan han stole på i denne dystre verden? Virkelig spændende og uhyggelig historie. Historie og illustrationer passer perfekt sammen.
Uro
(5)

af Britt West Jørgensen,
12. september 2018
Første bog i Steins serie om Axel Steen. Jeg havde virkelig høje forventninger til bogen, og jeg må indrømme, at jeg blev lidt skuffet. Jeg synes, den var meget langsom. Der er virkelig mange fine beskrivelser af Nørrebro og urolighederne ved Ungdomshuset, men indimellem synes jeg, det blev liiige beskrivende nok. Der gik for lang tid mellem, der skete noget. Jeg skal dog helt sikkert læse mere om Axel Steen og glæder mig til de næste i serien.

af Britt West Jørgensen,
4. september 2018
Luna skal på skoletur til Paris med sin gymnasieklasse. Luna planlægger at blive i Paris, når de andre rejser hjem igen. Hun er træt af sit liv i Danmark med en alkoholisk mor, en fraværende far og en kold og kynisk søster. I paris skal hun mødes med Lucile, som hun kender fra Instagram, og som tegner, lige som Luna gør. Dagene i Paris går dog ikke helt, som Luna har planlagt, og der dukker pludselig mennesker op i hendes liv, som hun ikke tidligere har bekymret sig om. Derudover viser det sig, at Luna har noget sværere ved at glemme sin mor og søster, end hun ellers havde forestillet sig. Virkelig fin ungdomsbog om identitetsproblemer, kærlighed, fremmedgørelse og andre store og små emner, som alle teenagere kender til.
Stilleleg
(1)

af Britt West Jørgensen,
4. september 2018
Jonathan er startet i 3.g, og første skoledag får han øje på en ny pige i 2.g. Sara, som hun hedder, bliver en ren besættelse for Jonathan. Han må bare lære hende at kende og komme tæt på hende. Sara er også interesseret i ham. Hver især har de dog hemmeligheder, som fylder og står i vejen for, at de tør give sig hen til hinanden. OK ungdomsbog med et fint persongalleri, men jeg synes dog, den var lidt tynd.

af Britt West Jørgensen,
28. august 2018
Anden del i Bardugos duologi om Kaz 'Dirtyhands' Brekker og hans bande. Kaz, Nina, Inej, Jesper og de andre er blevet snydt af Jan Van Eck efter at have begået århundredets forbrydelse. De brød ind i iskortet og befriede Kuwei Yul-Bo som aftalt, men Van Eck snød dem for deres belønning OG tog Inej som gidsel.Nu skal Inej befris, og Kan vil have hævn over Van Eck. Det bliver det ultimative slag! En hæsblæsende afslutning på duologien. Jeg er fan af det fantastiske univers og de underfundige personer. En virkelig vellykket fantasyroman :)
Havfrue
(1)

af Britt West Jørgensen,
23. august 2018
I disse historie af Steve Barlow er læseren hovedpersonen i fortællingerne, og de valg, man træffer undervejs, har betydning for historiens udfald. I denne historie er man en havfrue, som skal redde byen fra tritonernes angreb. Min søn på 8 synes, det er supersjovt at være hovedperson og at kunne bestemme historiens gang. Dog kan det være lidt dræbende med for mange blindgyder, hvor man er nødt til at gå tilbage til tidligere trin og lave sine valg om for at komme helskindet igennem historien.

af Britt West Jørgensen,
23. august 2018
'Dyster viden' er Belinda Bauers debutroman og handler om 12-årige Steven, hvis onkel forsvandt sporløst 18 år tidligere. Hele Stevens familie lider stadig under tragedien, og da seriemorderen Arnold Avery tilstår at have slået en række børn ihjel i samme område, beslutter Steven sig for, at han vil opklare sagen om onkelens forsvinden. Jeg blev aldrig rigtig fanget af historien, og jeg var faktisk ved at opgive et par gange undervejs. Jeg synes, personbeskrivelserne var lidt kedelige, og den forsøgte dystre stemning var ikke rigtig troværdig. Jeg skal vist overtales en del, hvis jeg skal give Bauers bøger endnu en chance.

af Britt West Jørgensen,
22. august 2018
Tricias liv er ikke nemt. Hendes søster har begået selvmord, hun knokler med to jobs, hun er gift med en mand, hun ikke ved, om hun elsker, hun kæmper med en spiseforstyrrelse, hendes familie ønsker at trække hende længere ind i kirkens verden, men det vil hun ikke. Oveni alt dette begynder hun at se mærkelig syner og have underlige drømme bl.a. om en mand, som hun tidligere har haft seksuelle fantasier om. Det bliver sværere og sværere - både for Tricia og læseren - at gennemskue, hvad der er drøm/fantasi, og hvad der er virkelighed. Vil Tricia ende som sin søster eller vil det lykkes hende at få styr på sit liv og alle sine følelser. Personligt var jeg ikke vild med denne historie. Der var for mange ting, som ikke helt faldt i hak. Derudover var lydbogsindlæseren ikke særlig god - alt for højt tempo og manglende pauser i oplæsningen fx ved kapitler. Det betyder en del for min bedømmelse.
af

af Britt West Jørgensen,
21. august 2018
Rigtig fint skolesæt. Det indeholder lidt af det hele, så man kan få fyldt penalhuset godt op. Det er dog lidt usmart, at linealerne er limet fast i indpakningen, så de har en klat lim bagpå. Det gør dem lidt svære at bruge samt trælse at have i penalhuset.

af Britt West Jørgensen,
21. august 2018
Celina er 16 år og træt af sit liv. Hendes forældre forstår hende ikke, og hendes kæreste og eneste veninde røvrender hende. Hun beslutter derfor at tage et sabbatår og flytte hjemmefra. Hun får job som ung pige i huset hos en dyrlægefamilie, hvor hun bl.a. skal passe deres 5-årige datter. Hun finder hurtigt ud af, at hun og datteren har mere til fælles, end de umiddelbart tror. De har begge evner ud over det sædvanlige, og det kommer til at trække tråde mange hundrede år tilbage i tiden. Uhygge, spøgelser og kærlighed går hånd i hånd i den fine ungdomsroman. Det hele er bundet troværdigt sammen, og personerne er skønne.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display