Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra Camillahedelund

25 anmeldelser i alt, 0 i december
1 2 3 >
Grey
(11)

af Camillahedelund,
16. november 2015
Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke forstår, alt den dårlige omtale, som denne bog har fået. Da jeg gik igang med "Grey", vidste jeg, at det var en genfortælling af "Fanget" bare fortalt fra Christians synsvinkel. Derfor skuffede bogen mig overhovedet ikke. Tværtimod fandt jeg den spændende og fangende. Den gav et godt indblik i Christians tanker og følelser, og gav mig en bedre forståelse af hans personlighed og handlinger. Selvfølgelig er bogen ikke lige så spændende som "Fanget", da vi kender handlingen på forhånd, men jeg synes stadig, at den fanger, og var da også slugt på ingen tid. Skøn læsning, som jeg helt klart vil anbefale, hvis man har læst de tre første i serien.

af Camillahedelund,
14. november 2015
Puha, så mange nye opdagelser, og så meget drama, at jeg sidder med hjertet helt oppe i halsen, da jeg tygger mig igennem de sidste sider af "Faldet." Kanon forsættelse af After serien, som kun bliver bedre og bedre efter min mening. Tess og Hardin kæmper stadig med deres stormfulde kærlighedsliv, og med at finde vejen frem. Forhåbelig imod en fælles fremtid. Men skæbnen, deres familier, og ikke mindst begges voldsomme temperament kommer hele tiden i vejen for dem. "Faldet" er utrolig godt skrevet, og får mig til at glemme tid og sted, hver gang jeg åbnene den. Jeg ser utrolig meget fremtil at få afslutning på serien, og er spænd på, hvad Anna Todd har af fremtidsplaner for de to unge mennesker.

af Camillahedelund,
14. november 2015
ID syndromet rammer mig endnu engang med denne fantastiske forsættelse af Dominc trilogien. Jeg havde virkelig ventet spændt på nr. 2 i serien, og mine forventninger var derfor skyhøje. Men selvfølgelig overgår Pernille Vørs mine forventninger, og hiver mig tilbage til Sirenen i København, hvor jeg sluger begivenhedernes gang, som en flue på vægen, og endnu engang sætter historien hele mit følelses register er på overarbejde. Pernille viser igen med "Magtens Pris", hvor utrolig dygtig en erotisk forfatter hun er, og hvorfor hun efter min mening hører hjemme på toppen, sammen med de helt store som E.L James, og Sylvia Day. Stor cadeau til Pernille for endnu en fantastisk bog, som jeg glæder mig utrolig meget til at læse afslutning på. (Især efter den hæsblæsende afslutning på denne.)

af Camillahedelund,
17. oktober 2015
Dejlig forsættelse af Irene Caos serie "Før og efter dig". Jeg var meget begejstret for den første bog i serien, så mine forventninger var derfor store til forsættelsen. Heldigvis blev de indfriet i "Med al din kærlighed", hvor Linda og Thomasso lever sammen i Lissabon. Alt skulle være et eventyr, og det er det skam også i starten, men tilværelsen bliver hurtigt kedelig og forfinsket som diplomats fru for den altid livsglade og spontane Linda, og hun finde sig selv i tvivl, om det er dette hun vil. Det er skøn læsning, at følge Linda og Thomasso op og nedture, og kæmpen for at holde det hele sammen. Og ikke mindst er det spænderne at følge udviklingen imellem Linda og hende barndoms ven Alessandro, som bringer skøn fornyelse til bogen. Jeg var bestemt ikke enig med Irenes afslutning af bog et, men hvor det dejligt at se, at denne "fejl" er blevet rette i denne bog. For hold da op, hvor jeg jublede, da jeg var igang med slutningen, som er lige efter mit hjerte.

af Camillahedelund,
17. oktober 2015
"Med syndig nydelse" er en dejlig bog fyldt med kærlighed, spænding, selvstændighed, sex og temperament. Historien omhandler Linda den temperamentsfulde blondine, som er fyldt med lyst, glæde, og selvtillid. Linda er indretningsarkitekt, og får en dag til opgave, at indrette den magtfulde diplomat Thomasso og hans kærestes villa. Linda og Thomasso får hurtigt et godt øje til hinanden, og der udspiller sig hurtigt et trekantsdrama imellem de tre. Men også Lindas gamle barndomsven Alessandro spiller en væsenlig rolle i det hele. Man kan som læser ikke andet, end at have sine favoritter for forhold til, hvem der skal finde sammen i bogen, og selvom Irene Cao har valgt for os, så kan man jo godt være uenig i dette. Dejlig roman, hvor jeg bestemt se frem til at læse nummer to.

af Camillahedelund,
8. oktober 2015
"Etta og Otto og Russel og James" er en sød historie, om den 83 årige Etta, hendes mand Otto, og deres fælles ven Russel. Bogen tager udgangspunkt i Ettas vandring imod havet, men parallelt føgler vi også deres barndom, og livet frem til nu. "Etta og Otto og Russel og James" berør utrolig mange emner, så som sorg, drømme, håb, mod, et liv fyldt af kærlighed og venskaber, og ikke mindst er det en hyldes til alderdommen. Det hele får vi serveret i små korte kapitler, som springer imellem nutid og datid, og som er nemme at gå til. Når det så er sagt, når jeg indrømme, at jeg til tider fandt bogen en smule kedelig og rodet. Især hen imod slutningen, kan det været svært for læseren, at finde hoved og hale i historien, og hvad der er virkelighed og fantasi. Slutningen er overladt til læserens egen fantasi, og er efter min mening en for nem afslutning, som desværre trækker romanen meget ned. Så er alt i alt en dejlig historie med skønne personkarakteristikker, som desværre bare slutter alt for rodet til min smag.

af Camillahedelund,
20. juli 2015
Skøn fortsættelse i "After" serien, som bestemt levede op til mine forventninger efter den lange ventetid. Vi færdes selvfølgelig stadig i et ungt miljø, og -"Ja, der kommer en masse umoden opførsel, og upassende scener, men hvad? Jeg sluger det hele råt alligevel, og jeg må indrømme, at jeg var vild med Hardin allerede i etteren, med hans frække tatoveringer, og bad boy attitude. Men at se en lidt mere voksen, og følsom side af ham i denne bog, gjorde kun hans person endnu mere tiltrækkende. Jeg er solgt ! Til gengæld bryder jeg mig mindre og mindre om Tess i denne bog, og man får lidt medlidenhed med Hardin, når hun gang på gang tænker det værste om ham, og desværre ikke er meget bedre selv. Alt i Alt er det en helt fantastisk bog. Og hvor er det dejligt, at Anna Todd har valgt, at vi denne gang kan få historien fra begge sider. Det giver bare historien så meget mere.

af Camillahedelund,
20. juli 2015
Endnu engang tryllebinder Lara Adrian mig, med hendes fantastiske serie "Midnight Breed". Denne gang kunne vi få fornøjelsen af at følge Tegan, den ensomme enspænder, med det morderiske sind, og kolde ydre. Og den skønne Elise, der er en stik modsætning hertil, med hendes fornemme væremåde, og søde personlighed. Man kan roligt sige, at to verdener mødes, og det giver kun bogen endnu mere karakter. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er stor fan af serien, og den mystiske Tegan med en spændende fortid, gør kun bogen endnu bedre. Selvfølgelig er der også masser af vold, sex, og spænding, som uden tvivl nok skal fange sine læsere. Jeg ser frem til den næste i serien med store forventninger, og ville ønske, at serien ville blive oversat lidt hurtigere.

af Camillahedelund,
20. juli 2015
Ens største fejltagelse, kan nogle gange være det bedste, som er sket for en. Det er "Blodrøde kys" et tydeligt bevis på. Dante er den evige ungkarl, som aldrig har ønsket sig noget forhold, og da slet ikke en mage. Men da han ved et uheld kommer til at bide racemagen Tess, får piben pludselig en anden lyd. Stik imod alt, hvad Dante står for, kan han alligevel ikke overhøre blodbåndets kald i sig, og han ved, at han får svært ved, at modstå den skønne Tess. Heldigvis er følelserne gengældt, og sammen indleder de et hedt og erotisk forhold, fyldt med spænding, og et fantastisk samarbejde, imod stoffet Rødblod, som flyder i Bostons gader. Fræk og lækker bog, som man ikke kan få nok af. Jeg kunne i hvert fald ikke!

af Camillahedelund,
13. maj 2015
Tara Sue Me nyeste bog, er meget letlæselig, og meget hurtig overstået. Så hurtigt læst igennem, at man ikke rigtig kommer ind under huden på personerne. Den mangler karakter og dybde. Hvis man til gengæld er til masser af beskrevet sexscener, så er denne bog lige dig. Daniel, som er en af hovedpersonerne, er til gengæld meget elskværdig, og redder meget bogen for mig. Jeg slugte bogen på en god aften, og var da også lidt trist over, at den allerede var slut. Alt i alt okay læsning, uden karakter og dybde, som man ikke skal tænke så meget over.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display