FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra Dorte M.P.

23 anmeldelser i alt, 0 i november
1 2 3 >

af Dorte M.P.,
10. oktober 2016
Bogen havde svært ved at fange mig før i den sidste 1/4 del, hvor spændingen for mig blev intakt. Laila modtager en mystisk besked fra sin far, som hun ikke har set og har været vred på i mange år. Efter han atter forlod hende og hendes mor, da Laila var teenager. Inden afrejsen får hun at vide, hun har en russisk halvbror Tor. En til tider langtrukket historie, som man alligevel er nysgerrig på at vide mere om.
af

af Dorte M.P.,
14. september 2016
Perfekte tusser til f.eks indbydelser eller hjemmelavet kort. De gør sig bedst på mørkt papir. Gode at skrive med. Vil sige, det er voksen-tusser.
af

af Dorte M.P.,
14. september 2016
Farvekridt, som sendte mig tilbage til min barndom, duften af farvekridt. Gode farver, dækker godt. Det eneste minus efter min smag er, at jeg gerne ville have, de var spidse i stedet for flade.
af

af Dorte M.P.,
14. september 2016
Børnetusser, som også kan bruges af voksne. F.eks i malebøger. De er rigtige gode, da de ikke går igennem bladene i malebogen. Gode dækkende farver.
af

af Dorte M.P.,
14. september 2016
Rigtige gode farveblyanter i gode farver. Er rigtige gode til malebøger. Den 6-kantet form gør, at man har et godt greb om dem.

af Dorte M.P.,
7. august 2016
Alt i alt en rigtig god, hyggelig og indimellem lidt sørgelig bog. I starten mindede den mig om min ynglings film; P.S. I Love You. Vi følger Brett's kamp for sin arv fra sin mor. Hun gennemgår mange overraskende, rørende, men også livsbekræftende ting. Efterhånden bliver det også kampen for et lykkeligere liv. Kan bestemt anbefales.

af Dorte M.P.,
31. juli 2016
En super god bog! En af de bedste, jeg har læst i år. Efter at ha' forbyttet mobiltelefoner efter et sammenstød i lufthavnen, vikles Madeline og Jonathan' s liv ind i hinandens. Og på samme tid blandes en 3 år gammel historie den forsvundne teenager Alice ind i deres. Kan klart anbefales. Bogen drager en og er svær at ligge fra sig. Spændingen er intakt hele bogen.

af Dorte M.P.,
22. juni 2016
En længe ventet bog, som lever fuldstændig op til mine forventninger. Svært at vente på fortsættelsen om Ikla og arven efter sin far.

af Dorte M.P.,
22. juni 2016
Vil gerne kunne give 1 stjerne mere. Spændingen forbliver hele bogen igennem. Til tider meget voldsomt, men man drages mod næste side. Svær at ligge den fra sig. De 2 søstre Claire og Lydia genforenes efter mange år, da Claire gør uhyggelige fund omkring sin mand Paul. Samtidig er en teenager Anna Kilpatrick forsvundet, og der opstår ligheder med søstrenes ældre søsters forsvindingen 20 år tidligere. Kan kun sige en ting; LÆS DEN.

af Dorte M.P.,
1. juni 2016
Mit første bekendtskab med Wilbur Smith - kendte ingen af personerne. Måske derfor den første 1/3 del af bogen var en smule træg at komme igennem. Det opvejes til fulde af de sidste 2/3 dele, hvor den ene side tog den anden. Meget svær at lægge fra sig, Bogen har det hele: had, kærlighed, kamp for overlevelse og ikke mindst spænding. Kan varmt anbefales. Man bør virkelig give den chancen.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display