FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra Jannefp

7 anmeldelser i alt, 0 i november

af Jannefp,
13. oktober 2015
En bog på mere end 600 sider - var godt nok betænkelig da jeg modtog den. Jeg tænkte at det nærmest var umuligt at holde tråden igennem hele bogen, men jeg var som fanget da jeg begyndte på den, og havde meget meget svært ved at lægge den fra mig igen. Historien fortæller om Ana, som bliver meget opsat på at fortsætte hendes liv i hendes forfædres ånd, med at arbejde på en sukkerplantage i Puerto Rico. Da hun selv er bosat i Spanien, og ikke føler sig ønsket af hendes forældre, da de hele tiden havde håbet på at få en dreng, men kun fik hende, begynder hun at udvide sin horisont med at læse i dagbøger omkring livet i Puerto Rico. Hendes bedste veninde Elena som hun er igennem mange ting med, er blevet taget ind hos tvillingerne Ramon og Inocentes familie, hvilket kommer til at betyde meget for Ana. Ana bliver forelsket i Ramon, og de to bliver gift - men hvad hun ikke ved, er at tvillingerne tror de kan snyde hende på en måde, ingen havde troet muligt. De tre, Ramon, Inocente og Ana flytter til Puerto Rico, da de har muligheden for at kunne overtage en sukkerplantage, hvor dette bliver starten på historien, og et helt nyt liv for dem alle. Da de kommer til øen, bliver de vel modtaget af Ramon og Inocentes fars medarbejder, som er opsynsmand (Mayordona) på plantagen, som går ved navnet Severos Dantes. Han kommer til at spille en stor rolle i bogen, da hans job er at passe på slaverne, og sørge for at de ikke begår oprør mod folkene på Havienda Los Gemalos, som er ejet af Ramon og Inocentes far. Livet på plantagen er ikke nemt for Ana, men hun knokler og gør hvad hun kan for at hjælpe til, men det hele ændrer sig da Ana bliver gravid, og der tager historien en helt anden drejning... Bogen er utrolig godt skildret, og dejligt at nogle af kapitlerne er delt op, sådan man følger de forskellige personer, og hvad de laver i mellemtiden. Viden omkring sukkerplantager og slaver og hvordan livet i Puerto Rico var dengang, er også blevet grundig fortalt, og man bliver helt fanget af selve fortællingen.

af Jannefp,
18. juni 2015
Fantastisk børnebog - selv mange mange år efter, hvor man ikke rigtigt har haft kigget i bogen, så hænger versene stadigvæk ved. Kan klart anbefales, og synes helt klart man nemmere lærer alfabetet. Det giver god træning til de små børn.

af Jannefp,
9. juni 2015
Tove fortjener at blive hyldet - jeg har ikke meget at skrive omkring denne her bog, men den skal læses. Hun er så beskrivende, og dejlig detaljeret, og rigtig god at kunne bruge af kropsterapeuter, eller andre. Læs den...

af Jannefp,
9. juni 2015
Bogen her kan være hjælp til selv-hjælp, og rammer rigtig godt de forskellige traumer man kan få efter sorg og tab af en man har kær. Bogen kan være lidt svær at komme i gang med, da jeg synes den er meget faglig. Kunne godt mangle noget mere luft i den, men så taber den også meget af sin betydning.

af Jannefp,
9. juni 2015
Denne bog er simpelthen så kærligt skrevet, at man intet problem har med at skulle indleve sig i det Bruce skriver. Den er fuld af kærlighed, nysgerrighed, og kæmpe empati for alle de traumatiserede børn der bliver nævnt i bogen. Det at få et indblik i deres verden, giver et mere åbent landkort, og gør ens forståelse overfor de forskellige traumer større.

af Jannefp,
9. juni 2015
Peter Levine - man behøver næsten ikke skrive mere. Endnu engang har han gjort det... Bogen omhandler hans syn på traumer, men med mere kærlighed og indlevelse, og mere levende teknikker, som man kan forholde sig til. Dejligt beskrivende, og let at læse.

af Jannefp,
9. juni 2015
Super god bog, og dejlig nem at læse i forhold til at den er faglig, og omhandler mange forskellige begreber. Kan klart anbefales, hvis man gerne vil vide noget omkring dissociation.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display