Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Køb dine STUDIEBØGER her!

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Boganmeldelser fra Janni

46 anmeldelser i alt, 0 i august
1 2 3 4 5 >

af Janni,
28. februar 2015
Det mørke sønderjylland, og en mørk og umådelig trist historie. Men pakket ind i et levende sprog, nogle medrivende karakteristikker og tilpas mængde humor.

af Janni,
28. februar 2015
Astrid Lindgren maler med sine fortællerevner et billede af Katholt for os, - og her foregår alle fortællingerne om Emil. En fantastisk børnebog!
af

af Janni,
28. februar 2015
Rim og remser, sange, klappelege og søde illustrationer. Klassisk men ikke gammel. Bør ha' plads på et hvert børneværelse.

af Janni,
28. februar 2015
Therese triologien er noget af det bedste, Hanne Vibeke Holst har skrevet. Det er lykke og ulykke, kærlighed, spekulationer og hverdag.

af Janni,
28. februar 2015
Den sidste bog i triologien - det var en kamp at komme igennem den. Hanne Vibeke Holst skriver ordinært, kedelig og prøver alt for meget på en gang.

af Janni,
28. februar 2015
Roman fra Hanna Vibeke Holst med et politisk tema. Kronprinssen har en solid handling og et godt script, men den bliver hurtigt tung.

af Janni,
28. februar 2015
Stieg Larsson fortsætter hvor han slap i "Mænd der hader kvinder," og denne krimi er absolut lige så god! Vi får mere og mere sympati med Lisbeth Salander, og det gør kun fortællingen mere medrivende.

af Janni,
28. februar 2015
De første 100 sider krævede lidt viljestyrke, men så var jeg også solgt! Balancen mellem krimi-delen og kendskabet til Mikael Blomkvist og Lisbeth Salander er forrygende. Man bliver løbende mere nysgerrig på dem, og på opgaven de er i gang med at løse. Jeg kastede mig over 2'eren med det samme, - så køb hellere dem alle 3 på én gang.

af Janni,
28. februar 2015
Forrygende! Den rammer de 2 foregående krimi-romaner godt ind, runder det hele af og fuldender triologien. Jeg bemærker simpelthen ikke, at det oprindeligt er tiltænkt, der skulle have været en 4. også.
Ildvidnet
(17)

af Janni,
28. februar 2015
Endnu en fantastisk krimi af Lars Kepler, - han fortsætter bare! Eneste minus ved denne krimi er, at sproget er lidt mere unuanceret og tungt end i de 2 forrige.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display