Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra MaiBritt09

522 anmeldelser i alt, 0 i april
1 2 3 4 5 >

af MaiBritt09,
24. november 2014
I denne bog om inklusion findes der mange bud og ideer til hændelsesforløb i praksis i skolen. Bogen er fin, men der er langt fra teori til praksis, og det er ikke en færdig løsning man står med i hånden. Dog fin at læse som inspiration.
af

af MaiBritt09,
24. november 2014
De fantastiske historier om Rasmus Klump og vennerne Pelle, Pingu og Skæg som her at at finde i en pixi udgave. Bøgerne er nemme at have med rundt.
af

af MaiBritt09,
24. november 2014
Fantastisk finde pegebog til de mindste. Det skønne ved netop denne bog er, at den er i stor format, og derfor er den ideel at have liggende på gulvet, mens både børn og voksne leger med.

af MaiBritt09,
23. november 2014
Dette er en spændende bog. Jeg er ikke fuldstændig overbevist om, at forfatteren har ret i, at alle der får kræft, kan forklares ud fra hans teori, men jeg tror alligevel at der er noget i det han siger.

af MaiBritt09,
23. november 2014
En kærlighedserklæring til alle farmødrene derude. Min datter har foræret sin farmor denne søde lille bog, som er fyldt med skønne citater om, hvorfor farmor er så vigtig en person.

af MaiBritt09,
23. november 2014
Sød lille vennebog med søde citater om venskaber, og pladstil selv at skrive noget om sine venner. En sød kalendergaveide.

af MaiBritt09,
23. november 2014
Første bog i rækken om A gruppen. En god og velskrevet krimi fra Arne Dahl. Historien er spændende bygget op, og der gik lang tid, før brikkerne passede sammen.
Vuggevise
(5)

af MaiBritt09,
23. november 2014
Dette er den eneste krimi jeg har læst i denne serie, og jeg ved egentlig ikke hvorfor, for det er en spændende historie, der fangede mig lige fra starten. Jeg kan rigtig godt lide de krimier, hvor det ikke blot drejer sig om en konkret sag, men hvor det lige så meget bliver hovedpersonernes liv, der spiller en stor rolle. Sådan er det i denne bog.
Y
(1)

af MaiBritt09,
23. november 2014
Jeg har altid en digtsamling liggende, som en adspredelse i dagligdagen. Som regel går der lang tid, inden jeg er færdig med den. I øjeblikket er det denne samling af Kenneth Jensen. Digtene er skønne, umiddelbare og hverdagsagtige på en spændende måde, der gør mig nysgerrig som læser. En lovende forfatter.

af MaiBritt09,
23. november 2014
En storslået roman om et stykke verdenshistorie. Historien rummer drama, politik og kærlighed og er virkelig anbefalelsesværdig. Et stort værk der rækker langt, og som er svær at lægge fra sig.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display