SE ALLE DE VILDE BLACK WEEK TILBUD - FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra Marina

18 anmeldelser i alt, 0 i november
1 2 >

af Marina,
18. december 2015
En af de bedste boger om fotografering for begyndere! Der kan findes en masse informationer, som blev skrevet meget præcis og kort - uden af en masse snak om ingenting! Der findes mange billeder og nyttige eksempler, som illustrerer emner. Skal nok anbefales!

af Marina,
18. december 2015
En rigtig flot bog med en masse interessante informationer og gamle billeder. Jeg elsker den bog og vil anbefale til andre!

af Marina,
18. december 2015
Jeg har ikke prøve de opskrifter endnu, selv om jeg har købt bogen en lang tid siden, men jeg mener, at de er nok interessante.

af Marina,
18. december 2015
En flot bog med en masse flotte mønstrer. Jeg har købt den som en gave til min veninde, og hun var meget glad af bogen.

af Marina,
18. december 2015
Jeg er enig , fordi bogen er interessant og inspirerende. Måske kan der være bedre at have en mere kompakt format, som kan lagdes i taske. Det er lidt ulempe med den slags bog - de er tunge og støre for at bringe med.

af Marina,
18. december 2015
Den bog kan være en rigtig god gave til dem, som kender russisk. H.C. Andersen er en af de verdensberømte forfatter og klassiker, som skal læses og anbefales til alle udenlandsksprogende.

af Marina,
18. december 2015
Jeg var ikke specielt inspireret af den bog. Jeg kan slet ikke finde den hjemme - det betyder, at bogen var ikke en af min favoritter og blev glemt hurtigt. Men måske har jeg ikke ret...

af Marina,
18. december 2015
Det er interessant udgave - bare med ideer, design og format. Det kan sagtens hjælpe med noget, hvis man er i tvivl. Prisen er meget fornuftig, så bogen kan godt anbefales.

af Marina,
18. december 2015
Det er en meget interessant lille bog med en masse eftertanker efter læsning... Jeg synes, det er også en perfekt gave for dem, som ikke har læst Jojo Moyes endnu.

af Marina,
18. december 2015
Fine firkanter, som kan nemt hækles med den bog. Det er rigtig god hjælpemidlen til begyndere og dem, som elsker hækle. Det er altid god at have den slags bog hjemme.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display