Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Plusbog Play - Ny gratis app til lydbøger

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra MKI

156 anmeldelser i alt, 0 i februar
1 2 3 4 5 >

af MKI,
8. marts 2014
Flot historisk roman fra Falcones. Temaet 'sigøjnere' er meget interessant, og Falcones illustrerer på fornem vis de klassekampe, der var hverdag for sigøjnerne på denne tid samt deres kultur og baggrund.
Julie
(2)

af MKI,
8. marts 2014
Super god og underholdende bog. Jeg blev fuldstændig opslugt at Julies jagt på fortidens mysterier og læste den på få dage. Helt oplagt ferielæsning.

af MKI,
2. marts 2014
Herlig historie, som får dig til at grine højlydt. En svensk Forrest Gump, der på sin rejse kommer ud for lidt af hvert, og som har oplevet utrolige ting i sit liv.
af

af MKI,
31. december 2013
En Disney favorit. Yndige Belle kommer til Udyrets slot og forelsker sig i ham. Fortryllelsen ophæves, og Udyret bliver til en smuk prins. Det bliver ikke mere eventyrligt.

af MKI,
31. december 2013
Dejlig samling af søde og sjove historier om katten Pelle, der mistede sin hale, da han var lille. Pelle bliver drillet pga sin korte hale, men den der ler sidst ler bedst.
af

af MKI,
31. december 2013
Hvem kan stå for Bambi og Stampe? En af Disneys bedste historier.

af MKI,
31. december 2013
Det kan kun blive sjovt, når aben Peter Pedal ønsker dig tillykke med fødselsdagen. Endnu en sjov historie om Peter Pedal.

af MKI,
31. december 2013
Peter Pedal som avisbud er en sød historie om en lille abe, der er fuld af spilopper, som altid kommer ud for noget sjovt (og også lidt ballade).

af MKI,
31. december 2013
Pippi overvejer i denne bog, om hun skal sejle med på Hoppetossa og rejse rundt i verden med sin far. Spørgsmålet er, om hun kan forlade Villa Villekulla og sine to venner? Bogen kan varmt anbefales.

af MKI,
31. december 2013
Titlen siger alt. Sjov historie om Pippi, der sammen med sine to venner og de andre børn i byen, får den bedste julefest.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display