Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Alt til skolestart - se mere her

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra Niels Borg-Østerlin

144 anmeldelser i alt, 0 i juli
1 2 3 4 5 >

af Niels Borg-Østerlin,
13. marts 2015
Så er det blevet dagligdag igen for Jer Afd-Q læsere nogle spørger feks hvorfor Asssad hedder som han gør. Hvis man læser Afd Q fra starten - har man svaret. Bogen i sig selv sniger ind i min bevidsthed med en mangfoldighed af intriger, en person galleri som os som har læst fra start kender alle positive og negative sider. Den Grænseløse bevæger sig mellem København, Bornholm og Naturabsorptions-akademiet hvor Pirjo med hård hånd styrer administrationen i særdeleshed og især sørger for at uønskede forsvinder helt sporløst. Atu som er centerets overhoved som alle føler sig draget af - alt efter hvad han har livet dem. Afd Q dykker ned i dette religiøse morads og får med snilde opklaret forbrydelsen. Et mesterværk intet mindre af Carl Mørck, Assad og Rosa.

af Niels Borg-Østerlin,
11. marts 2014
Ved fastlæggelse af ny IT-strategi for et firma er det alfa og omega at de kommende brugere bliver indraget i udviklingen af det som de skal arbejde med. Denne bog tager brugerne med i udviklingen af kommende IT-strategi.

af Niels Borg-Østerlin,
11. marts 2014
Står du også skal implementere en IT-strategi for et givet firma er denne bog ABC'en for både dig og dem du skal implementere ny OT-strategi for. Dejlig at man ved at man bevæger sig i samme retningf

af Niels Borg-Østerlin,
28. februar 2014
Hæftet er en superb lærebog i styresystemet windows 7. Hæftet er opbygget som forskellige øvelser du kan gennemgå for at lære alle programmets spændende funktioner.

af Niels Borg-Østerlin,
28. februar 2014
Lær at lave de flotteste præsentationer, og find ud af hemmeligheden til at fremstå professionelt gennem denne lærebog om den nyeste version af Powerpoint.

af Niels Borg-Østerlin,
28. februar 2014
Lærebog til den nyeste Wordversion hvor du både kan læse dig til at lave pæne dokumenter, men også visulet kan lære hvordan du udnytter smarte breve via den vedlagte dvd.

af Niels Borg-Østerlin,
28. februar 2014
Nyeste version af mailprogrammet Outlook 2013 gir dig en letlæselig indføring i hvorledes man kategoriserer sine email og holder styr på sine kalenderaftaler.

af Niels Borg-Østerlin,
28. februar 2014
Denne video er den visuelle præsentation over wordprogram version 2010. Du lærer programmet og dets funktioner på den visuelle måde.

af Niels Borg-Østerlin,
28. februar 2014
Her er en god lærebog i Officeprogrammet Tekstbehandling Word 2010 for pc-brugere. Bogen gennemgår de væsentslige funktioner til du med succes kan bruge programmet.

af Niels Borg-Østerlin,
28. februar 2014
Softworld IT-bøger giver dig et trin for trin indførelse her i word 2010. Du får al den praktiske indføring i hvordan du behandler grunlæggende funktioner i programmet.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display