Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 49kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra Rikke Kierulfff

5 anmeldelser i alt, 0 i marts

af Rikke Kierulfff,
22. marts 2015
En helt fabelagtig bog, hvis man vil lave mad på LCHF- måden. Opskrifterne er lækre og nemme at gå til - og teorien er i denne bog meget overskuelig. Både en god begynderbog men også en god bog til de mere garvede LCHF'er
Moby Dick
(2)

af Rikke Kierulfff,
22. marts 2015
En bog, der fortæller om fanatisme og i øvrigt er yderst detaljerig på jagten på kaskelothvalen - jeg fik kvalme af at læse bogen, så det bliver ikke en bog jeg læser mange gange. Til gengæld glemmer jeg den aldrig!

af Rikke Kierulfff,
22. marts 2015
WOOOUW - sikken en bog. den er ikke bare fantastisk skrevet - det er også en helt utrolig historie - og man bliver lidt klogere på en anden kultur.
5:2 kuren
(14)

af Rikke Kierulfff,
24. september 2014
En glimrende indføring i 5:2 kuren - og så var det jo ham, som fandt på det?? Indeholder en masse baggrundsstof og forsøg med periodisk faste - og forfatterens egne fasteoplevelser.

af Rikke Kierulfff,
24. september 2014
en fantatisk bog med gode opskrifter og en ikke fanatisk tilgang til LCHF. Anbefalelsesværdig både til nye og mere garvede LCHF'er

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display