Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 49kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra Simone

116 anmeldelser i alt, 0 i marts
1 2 3 4 5 >

af Simone,
2. april 2014
En fantastisk bog. Vi er flere i min svigerfamilie som har læst den, og den er super. Den kræver 40 dage af dit liv. Det kan varmt anbefales at læse denne bog.
Bavian
(4)

af Simone,
2. april 2014
Skøn bog af Naja Marie Aidt. Små gode noveller af den kendte forfatter.

af Simone,
31. marts 2014
Halfdans bogen er et hit og bør være at finde i ethvert hjem med børn. Han sjove bøger med spændende tegninger fanger alle børn, vil jeg vove at påstå..

af Simone,
31. marts 2014
En helt igennem fantastisk bog, jeg læste først bogen og var dernæst nød til at se filmatiseringen af bogen. Begge dele kan stærkt anbefales at læses og se bagefter.

af Simone,
31. marts 2014
Sylvia Day fangede også mig med denne bog, jeg læste bogen på en dag, og ja den minder om Fifty Shades bøgerne, men dog ikke så meget så jeg ikke kunne læse denne bog!!

af Simone,
31. marts 2014
Jeg har lige fået denne bog af min mor og har allerede slået op i den flere gange i mit studie. Det er en bog som jeg bliver rigtig glad for :-)

af Simone,
31. marts 2014
En rigtig god bog, Bente Lynge har skrevet om anerkendende pædagogik og inklusion af alle børn. En bog som man både kan bruge som fagfolk men så bestemt også som ganske almindelig person, den er nemt at forstå og skrevet på en sprog som alle kan forstå.

af Simone,
31. marts 2014
En dejlig bog med hyggelige opskrifter til hele dagen. Opskrifter som både små og gamle kan være med til at lave og hygge om.. Der er mange gode kreative ting som man kan lave til hele året rundt. En super familiebog :-)

af Simone,
31. marts 2014
En rigtig hyggelig bog som min mor bruger rigtig meget, der er masser af gode opskrifter i, som både børn og voksne kan følge. Der er gode ting der kan laves hele året rundt, en super bog for hele familien :-)

af Simone,
31. marts 2014
Jeg husker tydelig mumitroldene fra da jeg var lille, det var dejlige historie som gjorde at man som lille selv kunne leve sig ind i fantasiensverden :-)

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display