FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra Trolden

2 anmeldelser i alt, 0 i november

af Trolden,
28. juni 2016
Dette er min første mindful malebog. Jeg er lidt skuffet over den. Syntes der er en del billeder der stresser øjet, når man ser på dem. Papiret er af god kvalitet, dog går tusser i mørke farver, igennem på den anden side. Ikke meget, men nok til at det kan ses. Bogen er lille og kompakt, hvilket er ok hvis man skal have den med sig på fx. rejser. Men størrelsen gør også at nogle af detaljerne bliver bitte små. Savner lidt mere natur billeder/krudseduller i bogen.
af

af Trolden,
28. juni 2016
Der står det er pap-etui tusserne er i, men det er et plastik etui. Det gør intet, for det holder tusserne fint på plads. Da jeg så selve tussen, troede jeg ikke den kunne tegne små fine streger, da spidsen ser lidt tyk ud. Men det kan det. Den laver fine tynde streger og holder man tussen lidt på skrå, kommer der en lidt tykkere streg. Tussen er lidt vandet, så man skal ikke holde den for længe samme sted. Den trekantede form gør den god og behagelig at holde om. Rigtig gode tusser, til en god pris. Dog savner jeg en pakke, med lidt flere nuancer i hver farve skala.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display