Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra Viol

39 anmeldelser i alt, 0 i april
1 2 3 4 >
5:2 kuren
(14)

af Viol,
21. januar 2015
En god og overskuelig bog der gør det simpelt at leve efter principperne for 5:2 kuren. Der er mange fine opskrifter og inspiration til at variere kuren.

af Viol,
21. januar 2015
Super fin bog, der giver en lyst til at gå igang med de fine illustrerede lækkerier. Bogen er nem tilgængelig og opskrifterne er gode og overskuelige.

af Viol,
21. januar 2015
Super god og inspirerende bog med masse af tips og ideer til skønhed. Bogen giver også fine eksempler fra de kendtes skønheds-tips.

af Viol,
21. januar 2015
Bogen giver en masse gode tips og inspiration til LCHF livsstilen. Endnu en fantastisk bog af Jane. Den er nem og brugbar, også som opslagsbog.

af Viol,
21. januar 2015
En fantastisk og indlevende bog, der tager et yderst relevant emne op. Bogen er rørende at læse og man kan ikke undgå at knibe en tåre flere steder i bogen. Fantastisk fortælling om ungdomslivets sorger og glæder, med kræft og kærlighed tæt inde på livet - læs bogen !
af

af Viol,
21. januar 2015
En super sød godnat læsningsbog til de små børn. Fine billeder og sød fortælling om de 10 små mus. Særdeles velegnet i forhold til at lærer barnet at tælle.

af Viol,
21. januar 2015
En fantastisk bog om Bodil Jørgensen, der åbent fortæller om de udfordringer hun har oplevet igennem livet. Hun er en sej og beundringsværdig kvinde. Denne bog er virkelig anbefalelsesværdig.

af Viol,
19. januar 2015
Super fin bog. Masse af god inspiration til søde pynteting, lavet i de populærer elastikker. Bogen er nem at bruge og er velegnet til både børn og voksne.

af Viol,
19. januar 2015
Super god bog. Maya Banks formår endnu engang at tryllebinde læseren. Denne bog om Chessy og Tate og deres udfordringer med at finde hinanden igen er nem at læse og svær at lægge fra sig.

af Viol,
19. januar 2015
Sylvis Day er en fantastisk forfatter. Når man først går igang med at læse hendes bøger, er det svært at stoppe før bogen er slut. Det gælder også denne bog som jeg tålmodigt har ventet på skulle komme. Bogen som er den fjerde bog i serien, handler om Eva og Gideon og livet som ægtefolk på godt og ondt. Det er en super god bog, der absolut lever op til alle mine forventninger.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display