plusbog logo
Plusbog logo

 

  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •      TRUSTPILOT

Bolognese

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 119 kr
Spar 25 kr
94 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

Få 1 uges gratis medlemskab (herefter automatisk 99 kr/md) – afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

119 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
I begyndelsen var bolognese-sovsen, så kom de andre. Ægteskabet mellem pastaen og pasta­sovsen er et af italienernes fortrukne diskussionsemner. Det er også det eneste ægteskab, hvori der ikke tåles sidespring.

Hver sovs har sin egen historie, og hvis den ikke er sand, så er den i hvert fald godt fundet på, fordi livet er en blanding af pasta og magi, som filminstruktøren og multikunstneren Federico Fellini var overbevist om.

En god pastasovs inspirerer til nydelse og drømme – og ikke bare om pasta. I denne bog forsøger forfatterne med 40 nuancer af pastasovs at servere den rette stemning og den særlige italienske fornemmelse for hygge, som italienerne er eksperter i at skabe rundt om familiens spisebord eller på fortovsrestauranter i månelysets skær.

Ud over at kunne skabe stemning og fryd er en vellykket pastasovs et afgørende element i kapløbet om sundhed, drømmen om det gode helbred, et langt liv og at nå den uopnåelige lykke. Det er måske også derfor, at italienerne har den længste levetid i verden, efter japanerne, som også er begyndt at spise pasta.

Bogens 40 opskrifter ledsages naturligvis af gode historier og farverige anekdoter, der slår den helt rette stemning an, mens pastasovsen simrer.


Om forfatterne
Helle Tesio er uddannet kok i Italien. Hun har gennem en lang årrække levet i Rom, hvor hun bl.a. holder madkurser for italienere og danskere. Hun holder også madkurser i Toscana og på Sicilien. Hun har sammen med sin mand, Alfredo Tesio, skrevet en række bøger om det italienske køkken.

Alfredo Tesio er journalist og forfatter. Han var gennem mange år DR-korrespondent i Rom og har været korrespondent for dagbladet Politiken og Børsen. Han har skrevet en lang række bøger om Italien og italiensk madkultur og er forfatter til Skandinaviens mest solgte turistbog om Rom, Turen går til Rom.

Helle & Alfredo udgav i 2016 Rom – evig mad fra den evige stad og i 2017 Toscana – om mad og mennesker fra uopdagede dale.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788793679092
Forlag:
Muusmann Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8793679092
Indbinding:
Hardback
Sider:
108
Udg. Dato:
14 aug 2018
Oplagsdato:
14 aug 2018
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 181mm H: 248mm D: 15mm

Typisk en billig udgave af en bog. Hård ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Fri fragt
PLATIN fordele
;
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Få 1 uges gratis medlemskab (herefter automatisk 99 kr/md)
– afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt kan det hurtigt betale sig. Få 1 uges gratis medlemskab (herefter automatisk 99 kr/md)
– afmeld når du har lyst.. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
99,-
30
/ dage
Cookieinformation. Plusbog.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Du accepterer cookies, når du bruger hjemmesiden. Læs mere
OK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Læs mere
OK